Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven
Kim Biesmans
Kim Biesmans

Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging kan komen. Als je bij mij in therapie komt, dan zul merk je dat jouw klacht het begin is van een positief traject. En dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is.  Klinisch neuropsycholoog Eindhoven helpt je weer op weg.

Bel voor een afspraak!

Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Op onze eerste afspraak gaat het over je klacht. Je krijgt bij mij de tijd om je verhaal te doen, en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit.

Je zult merken dat je je verhaal vertelt aan een deskundige: ik vraag door, ik leg accenten, ik probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Daarna wil ik jou graag goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren het beste bij jou past.

Collega's in mijn praktijk

In mijn praktijk werk ik samen met Lisanne Schreurs (Psycholoog), Sascha Metzels (Psycholoog) en Ellen Frunt (Orthopedagoog ) hun nemen een deel van de behandelingen waar in mijn praktijk.

Tarief en duur

Een afspraak duurt 45 minuten en kost 101 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik 45 minuten de tijd en reken ik 175 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 8 behandelingen nodig.

Contact met Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan doen, bel of mail dan gerust. Stel meteen jouw vraag aan mijn praktijkassistente, bel 085-4014720 en stel je vraag.

Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven - Over Kim Biesmans 

Zoals ik in het leven sta, zo sta ik in mijn werk: met de drang om te groeien, te verdiepen, te verrijken. Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging kan komen.

Ik wil het allemaal weten. Als mens, maar ook als jouw psycholoog. Je zult merken dat jouw klacht het begin is van een positief traject. En dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is.

Dat is één van de redenen waarom mijn werk zo prachtig is. Ik mag even met je meelopen en meedenken op een voor jou heel belangrijk moment in je leven. Je verandert; dat is voor mij keer op keer bijzonder om te zien, er een beetje deel van te zijn.

Contact met Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan doen, bel of mail dan gerust. Stel meteen jouw vraag aan mijn praktijkassistente, bel 085-4014720 en stel je vraag.

Cliëntervaringen van Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Paul en Laura over Kim Biesmans psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Je denkt vaak: ‘nee, we hebben geen relatietherapie nodig, we komen er zelf wel uit’. Niet dus! We hebben gekozen om toch in therapie te gaan en gelukkig is onze relatie na 20 jaar hersteld. We zijn weer heel blij met elkaar”.

Contactgegevens van Kim Biesmans

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Praktijk Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Eindhoven.

Praktijklocatie Mierlo

Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Mierlo, Heer van Scherpenzeelweg 15.

Kim Biesmans
Kennedyplein 200
5611 ZC Eindhoven