Psycholoog Eindhoven - Suzana Cvetkovic - Werken aan verandering
Suzana Cvetkovic
Suzana Cvetkovic

Psycholoog Eindhoven

Als je bij Psycholoog Eindhoven in therapie gaat zul je merken dat jouw klacht het begin is van een positief traject en dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is. Dit is één van de redenen waarom het werk zo prachtig is. De psycholoog mag even met je meelopen en meedenken op een voor jou heel belangrijk moment in je leven. Je verandert en het is keer op keer bijzonder om dat te zien en er een beetje deel van uit te maken.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Eindhoven - Je verhaal vertellen

Tijdens onze eerste afspraak bij Psycholoog Eindhoven gaat het over je klacht. Je krijgt bij mij de tijd om je verhaal te doen en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit. Je zult merken dat je je verhaal vertelt aan een deskundige: ik vraag door, leg accenten, probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Daarna wil ik jou graag goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren, het beste bij jou past.

Tarief en duur

Je kunt bij Psycholoog Eindhoven kiezen voor een korte of een lange afspraak. Een korte afspraak kost € 95,- en duurt 60 minuten, een lange afspraak kost €142,50 en duurt 90 minuten. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen is altijd mogelijk, maar wel uiterlijk 24 uur van tevoren. Wordt de afspraak later afgezegd dan breng ik €55,- of buiten kantoortijden €75,- in rekening.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: 
NIP: 203068
NFG: 7411197138
SRBAG: 500409

Contact Psycholoog Eindhoven

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar mijn praktijkassistent, Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Eindhoven - Over Suzana Cvetkovic

Van jongs af aan ben ik al gedreven om mensen te helpen. Ook hield ik me graag bezig met wat zich binnen in mensen afspeelt. Toen ik in aanraking kwam met het vak psychologie wist ik meteen dat dat was wat ik wou doen.

Psychosociale hulpverlening

Dit leidde tot mijn studie psychologie, richting gezondheidszorg. Na mijn afstuderen vond ik mijn plek in de psychosociale hulpverlening en in het werken met migranten die kampen met diverse problemen. Dit leidde uiteindelijk tot mijn eigen praktijk Psycholoog Eindhoven.

Ik sta op dezelfde manier in mijn leven als in mijn werk: met de drang om te groeien, te verdiepen en te verrijken. Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging moet komen en help je graag hierbij.

Contact Psycholoog Eindhoven

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Bel voor een afspraak of voor het stellen van je vraag. Je kunt ook een mail sturen naar Psycholoog Eindhoven ter attentie van Suzana Cvetkovic.

 

Cliëntervaringen Suzana Cvetkovic

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij Psycholoog Eindhoven in behandeling zijn geweest.

Rick over Suzana Cvetkovic psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Suzana luistert, observeert en analyseert. Geeft handvatten, meningen en oplossingen waardoor problemen in één keer duidelijk en oplosbaar worden. Suzana neemt ruim de tijd waardoor je jezelf nog meer op je gemak voelt.

Contactgegevens van Suzana Cvetkovic

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Eindhoven

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Eindhoven.

Suzana Cvetkovic
Cherbourglaan 53
5627 MK Eindhoven