Mijn cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Peter May

"Professionele coach; warme, open en oprechte benaderingswijze. Gericht op (toekomstige) oplossingen."

- Tiny

"Ik heb de begeleiding van Peter als zeer nuttig ervaren. De communicatieoefeningen hebben me vooruit geholpen. Peter is een warme, betrouwbare hulpverlener."

- Harm

"Ben zeer tevreden! Er was gelijk al een klik. Peter is een warme persoonlijkheid en is bijzonder goed in het ontdekken waar het probleem zit. Vertrouwelijke informatie kon ik met een gerust hart kwijt. Het ging mij gemakkelijk af om zaken die ik nooit eerder aan iemand durfde te vertellen op tafel te gooien.

Voor psychische ongemakken is humor mijn geheime wapen. Mijn vrees dat Peter door mijn gebruik van humor zou denken dat ik de sessie niet serieus zou nemen is volledig ongegrond gebleken: Hij prikte hier heel gemakkelijk doorheen en gaf mij alle ruimte om door humor zaken te relativeren.

Hij is heel oplossingsgericht, en doet er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ik heb veel aan de sessies gehad. Ik ben sterker en standvastiger geworden. Ik voel me weer waardevol. Heb geleerd om voor mezelf op te komen en grenzen te trekken."

- Els
Peter May
Peter May
Therapeut in Den Bosch
  • Beoordeling: 4.5 uit 5
    Op basis van 3 ervaringen