Mijn cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Henneke Versteeg

Zonder meer vijf sterren waard. Ontzettend fijne en kundige psychologe die je goede inzichten kan bieden en bemoedigend te werk gaat. Aanrader voor anderen!

- Valérie

Henneke heeft me goed geholpen. Ze luistert aandachtig, stelt scherpe vragen, en schakelt snel. Met deze aanpak heeft ze me geholpen om tot inzichten te komen over wat voor mij belangrijk is en welke stappen ik kan zetten om gehoor te geven aan die behoefte. Bovendien wist Henneke me snel op mijn gemak te stellen, zodat ik vrijwel vanaf het begin snel stappen vooruit kon zetten. Bedankt voor je hulp, Henneke! 

- Neil

Henneke heeft me erg goed geholpen, door niet alleen met me te praten maar ook te zoeken naar oplossingen en samen ideeën te bedenken. ze heeft veel begrip en geduld. ze kijkt ook naar jou als persoon, en niet alleen naar je problemen. Dit heeft bij mij veel geholpen.

- Melissa

Henneke is een echte topper in haar vakgebied. Ze heeft een lieve persoonlijkheid waardoor je makkelijk met haar kan praten. Tijdens een al jaren zeer stressvolle werksituatie en al een aardige rugzak met privé issues heeft ze mij geholpen om de dingen die ik eigenlijk al wist weer geordend te krijgen. Hierdoor ben ik weer in mezelf gaan geloven (misschien wel meer dan ooit) en heb ik weer vertrouwen in dat de dingen die ik ervaar/waarneem ook grotendeels kloppen. Tevens heeft ze mij geleerd om duidelijk mijn grenzen te stellen en deze ook aan te geven.

- Marijke

Henneke is de eerste professional waarbij ik mijzelf heb kunnen openstellen. Eerdere pogingen bij andere therapeuten kwamen op niks uit. Henneke heeft een prettige persoonlijkheid, ze straalt rust en begrip uit, wat erg fijn is als je moet praten over vervelende zaken. Daarnaast is het niet alleen maar tijd voor zware onderwerpen, maar weet ze ook gesprekken een positieve draai te geven, waardoor je met frisse moed weer naar buiten stapt. In enkele maanden tijd heb ik enorme stappen gezet, die ik zelf nooit had kunnen behalen. Dankjewel Henneke, het waren hele waardevolle sessies!

- Loek

Na lang wikken en wegen toch de stap gezet om hulp in te schakelen van een psycholoog. Het voelde als ‘falen’ omdat ik mijn eigen problemen niet op kon lossen. Maar Henneke heeft me vanaf het begin juist laten inzien hoe dapper het is hulp te zoeken als je er zelf even niet uitkomt. Ik vond het heel fijn mijn hart te kunnen luchten bij haar, ze biedt een luisterend oor, is kritisch maar invoelend en laat je zelf zoeken naar een mogelijke oplossing. Ik voelde me veilig in haar spreekkamer en heb ontzettend veel aan haar therapie gehad.

- Lotte

Normaal gesproken praat ik niet graag over mezelf en het was dus een hele stap om een afspraak te maken. Bij Henneke voelde ik me direct op mijn gemak. Ze stelt precies de goede vragen op het juiste moment en kan heel mooi samenvatten wat je bedoelt. Dit doet ze op een bijzonder professionele en warme manier. Ze heeft me veel laten inzien en me veel vertrouwen gegeven om het weer zelf te kunnen.

- Edith

Ik ben niet iemand die vrij makkelijk vertelt wat er in haar omgaat. Henneke is een persoon waar men zich snel veilig en op zijn gemak kan voelen. Door de gesprekken met haar kon ik veranderen en bekijk/benader situaties nu anders. Mocht het toch ooit weer nodig zijn om met een psycholoog te praten, dan is zij zeker de eerste die ik ga benaderen. Bedankt Henneke voor de fijne sessie, jouw menselijke benaderingen, begrip en ook de leuke momenten. Ik zal onze metaforen momenten gaan missen.

- Cathleen

Henneke is een bijzonder warme persoonlijkheid bij wie je je eigenlijk direct kunt maar vooral wilt openstellen. Na de diagnose longkanker in 2015 kwam ik in een nogal emotionele rollercoaster terecht. Henneke heeft mij de nodige handvatten gegeven om alles te verwerken en mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Kortom, weer de sterke vrouw te worden die ik voorheen was en te accepteren dat het is gebeurd. Met haar professionaliteit en menselijke benadering heeft zij mij geleerd weer controle te krijgen over mijn leven en over mijn angst voor terugkeer van de kanker. Dank je wel voor alles Henneke!

- Alexandra
Henneke Versteeg
Henneke Versteeg
Psycholoog in Den Bosch
  • Beoordeling: 5 uit 5
    Op basis van 9 ervaringen