Therapie Den Bosch - We werken oplossingsgericht aan jouw hulpvraag
Peter May
Peter May

Therapie Den Bosch

Je zult bij het eerste bezoek bij Therapie Den Bosch misschien merken dat ik wat anders te werk ga dan je verwacht of gewend bent. Je krijgt uitgebreid de ruimte om je verhaal te doen, om je klachten te bespreken. Maar we besteden even veel tijd aan de positieve kanten. Waar je goed in bent, wat er goed gaat, dat is minstens zo belangrijk en zal je tijdens de behandeling helpen om uit je klacht te groeien.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Therapie Den Bosch - Werken vanuit je kracht

Je ziet er misschien een beetje tegen op om een afspraak te maken. Je hebt twijfels en vragen. Heb ik therapie nodig? Ben ik geen aansteller? Deze twijfels en vragen zijn absoluut niet nodig. Zelfs zonder je gesproken te hebben durf ik te zeggen dat een goede stap is om contact met mij op te nemen.

Door een bezoek te brengen aan mijn profiel heb je zelfs al een belangrijke stap gezet. Je bent hier namelijk niet zomaar, je weet dat je ergens mee zit en dat je het op dit moment even niet alleen kunt.

Focussen op de uitkomst

Door samen met jou jouw levenspad te bewandelen begeleid ik je bij het vinden van je eigen kracht. Vanuit deze kracht, waarvan ik zeker weet dat je het in je hebt, kun je jezelf helpen.

De behandeling bij Therapie Den Bosch is dan ook gericht op je kracht en je uiteindelijke doel. We kijken niet voortdurend naar wat er niet goed gaat, maar naar waar je naartoe wilt en hoe je dit kunt bereiken. We gaan voortdurend op zoek naar positieve momenten, in het heden en in het verleden. Wellicht zijn er dingen die vroeger wel goed gingen maar nu niet meer. Hier kan je veel van leren, want misschien deed je dingen vroeger anders dan nu.

Oplossingsgerichte therapie

Deze manier van werken noemen we oplossingsgerichte therapie. Deze behandelmethode is wetenschappelijk bewezen en bovendien een fijne manier van werken. Je zult al snel merken dat je er positieve energie van krijgt en er snel mee aan het werk kunt.

Tarief en duur van Therapie Den Bosch

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie voor 60 minuten. Een sessie relatietherapie van 90 minuten kost €150. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij 
- De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
- Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Contact Therapie Den Bosch

Wil je meer weten over therapeuten in Den Bosch of wil je een afspraak maken? Bel of mail naar Therapie Den Bosch ter attentie van Peter May. Ik leer je graag kennen!

Therapie Den Bosch - Over Peter May

Dat ik de hulpverlening in wilde wist ik al op jonge leeftijd. Mijn vader was huisarts en zelf heb ik altijd al interesse gehad in de verhalen en levens van mensen. Wat me bovendien erg aansprak is het kunnen leveren van een bijdrage aan iemands geluk. De keuze om pedagogiek te gaan studeren was dan ook snel gemaakt.

Ontwikkeling

De studie volgde ik in Amsterdam, waarna ik me hier als zelfstandige pedagoog vestigde. Tien jaar later, na de geboorte van mijn kinderen, deed ik het op werkgebied wat rustiger aan. Dit betekende echter niet dat ik de affiniteit en verbinding met het vak verloor. Sterker nog, ik ontdekte in deze periode dat ik me verder wou ontwikkelen om een diversiteit aan begeleiding te kunnen bieden.

Hierop besloot ik opleidingen te volgen tot counselor, oplossingsgericht coach en Solution Focused trainer. In 2008 zette ik mijn praktijk voort, ditmaal in Den Bosch. Wat ik vaak terug hoor van cliënten is dat de rust, energie en het verfrissende perspectief dat ik kan bieden erg gewaardeerd wordt.

Vrijwilliger

Naast mijn werk bij Therapie Den Bosch ben ik werkzaam als vrijwilliger bij Stichting Ex6, een noodlijn voor mensen met suïcidale gedachten en/of neigingen. Hierdoor ben ik ervaren met suïcidaal gedrag en de effecten die dit kan hebben op de directe omgeving

Contact Therapie Den Bosch

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel of mail naar Therapie Den Bosch ter attentie van Peter May. Ik leer je graag kennen!

 

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Therapie Den Bosch

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Els over Peter May psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ben zeer tevreden! Er was gelijk al een klik. Peter is een warme persoonlijkheid en is bijzonder goed in het ontdekken waar het probleem zit. Vertrouwelijke informatie kon ik met een gerust hart kwijt. Het ging mij gemakkelijk af om zaken die ik nooit eerder aan iemand durfde te vertellen op tafel te gooien.

Voor psychische ongemakken is humor mijn geheime wapen. Mijn vrees dat Peter door mijn gebruik van humor zou denken dat ik de sessie niet serieus zou nemen is volledig ongegrond gebleken: Hij prikte hier heel gemakkelijk doorheen en gaf mij alle ruimte om door humor zaken te relativeren.

Hij is heel oplossingsgericht, en doet er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ik heb veel aan de sessies gehad. Ik ben sterker en standvastiger geworden. Ik voel me weer waardevol. Heb geleerd om voor mezelf op te komen en grenzen te trekken."

Neem contact op met Therapie Den Bosch

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Den Bosch

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Den Bosch.

Peter May
Maaspoortweg 180-182
5235 KB Den Bosch