Cliënt ervaringen Floor van den Eijnden

Cliënt ervaringen Floor van den Eijnden

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Anja
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Door de gesprekken met Floor ben ik gaan inzien dat ik gelijkwaardig ben aan anderen; ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en durf nu voor mezelf te kiezen!

Frank
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik ben een kleine zelfstandige, altijd druk met de zaak. Ik kreeg een burnout, maar na de gesprekken met Floor ben ik in staat om ontspanning in te plannen voor mezelf en vooral om rust te krijgen in mijn hoofd. Hierdoor gaan andere zaken ook veel meer vanzelf".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Floor van den Eijnden