Psycholoog Breda - met positieve kracht aan jezelf werken
Floor van den Eijnden
Floor van den Eijnden

Psycholoog Breda

Ik sta dicht bij je en werk met je samen vanuit wederzijds respect. Daardoor is de sfeer ontspannen en veilig. Je vertelt makkelijk, je schroomt je niet zo, je durft het achterste van je tong te laten zien. Dat maakt het werk makkelijker en fijner. Laten we aan de slag gaan bij Psycholoog Breda.
 
Bel gerust voor meer informatie en/of een afspraak. Afspraken zijn ook in de avonduren mogelijk!

Psycholoog Breda - Werken aan verandering

Het gaat niet goed met je. Waarschijnlijk staat een groot deel van je leven in het teken van je klacht of je vraag. Je hebt het gevoel stil te staan, verdwaald in een leven dat het jouwe niet lijkt, gevangen in angsten en verwachtingen. Je wilt iets veranderen, en het lukt je maar niet. Ik help je graag naar meer geluk en welzijn.

Jouw verhaal

Ik vind het altijd knap als cliënten voor de eerste keer naar Psycholoog Breda komen. Het is niet makkelijk om om hulp te vragen. Daarbij: breng het allemaal maar eens onder woorden. Dat is hartstikke lastig. Ik help je op verhaal komen. Letterlijk. Natuurlijk ben ik geïnteresseerd in je klachten. Maar je bent veel meer dan dat. In je verhaal komt de achtergrond naar voren, kunnen we thema´s herkennen en alvast vluchtig patronen of herhalingen benoemen.

Persoonlijk en betrokken

Ik ben sterk in de analyse en kom snel tot de kern. We weten al gauw waar je heen wilt en hebben een goed beeld van hoe jij dat kunt doen. Als je vervolgens aan de slag gaat, merk je dat ik dicht bij je sta en je steun bij elke stap.

Psycholoog Breda – recht op het doel af

De behandeling is vloeiend; we werken door thema’s, vragen en verdieping op een manier die bij je past. Met ook aandacht voor wat er nu belangrijk voor je is. Ik houd ondertussen de grote lijn vast en zorg dat je op je doel afgaat. Zo bereik je wat je wilt bereiken in de tijd die je ervoor bedacht had. De gesprekken bij Psycholoog Breda vinden plaats in huiselijke sfeer.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een lange afspraak relatietherapie kost € 150 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Breda

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail naar Psycholoog Breda. Je kan ook mijn website Psycholoog Breda bekijken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Psycholoog Breda - Over Floor van den Eijnden

Ik ben makkelijk om mee te praten. Dat was altijd al zo. Ik vond het ook leuk en interessant: praten, interactie, elkaar leren kennen. Dat ik psycholoog zou worden, stond toen ik op de middelbare school zat, buiten kijf. In 1990 ben ik de studie Psychologie gaan studeren.

Een brede ontwikkeling

Ik heb op veel plekken gewerkt, heb veel brede ervaring op op velerlei gebied opgedaan. Al die tijd ben ik in opleiding gebleven. Omdat ik het leuk vindt én omdat ik het belangrijk vind dat ik je een breed palet mogelijkheden kan geven.

Dankzij de brede ervaring: ben ik scherp in de diagnose, heb ik de ruimte om rustig te werken en kan ik dicht bij mijn cliënten komen en ze in beweging brengen. Nu in mijn eigen praktijk doe ik dat op een manier die me past en waar ik succesvol mee ben.

In mijn vrije tijd

Ik breng graag veel tijd door met mijn twee zoons. Ik hou verder van yoga, lezen en lekker naar muziek luisteren. En ik ben onverminderd gek op praten met vriendinnen.

Neem contact op met Psycholoog Breda

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Breda? Bel naar Psycholoog Breda.

 

Clientervaringen  over Psycholoog Breda

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anja over Floor van den Eijnden psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Door de gesprekken met Floor ben ik gaan inzien dat ik gelijkwaardig ben aan anderen; ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en durf nu voor mezelf te kiezen!

Contactgegevens van Floor van den Eijnden

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Breda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Breda.

Floor van den Eijnden
Kwekerijstraat 19
4817 MT Breda