Therapie Leveroy nabij Weert en Roermond
Amy Mennen
Amy Mennen

Therapie Weert

Tijdens onze gesprekken bied ik je een veilige omgeving waarin openheid mag ontstaan. Op die manier krijg je alle ruimte om te reflecteren, realiseren en resultaten te behalen.

Afspraken zijn mogelijk buiten kantooruren.

Therapeut Weert

Mijn naam is Amy Mennen, ik ben therapeut in Leveroy. In mijn praktijk behandel ik een breed pallet aan klachten, waaronder ADHD, angstklachten, burn-outs en trauma’s. Daarnaast vind ik het interessant om te kijken naar de balans tussen werk en privé, want de scheidingslijn daartussen is wat mij betreft flinterdun.

Het eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. Het is belangrijk dat er een klik is en dat het goed voelt, zowel voor jou als voor mij. Daarnaast stel ik een aantal vragen om een helder beeld te krijgen van jouw situatie. Wie ben je? Waar loop je tegenaan? Waar wil je aan werken? Daar gaan we de focus op leggen tijdens die kennismaking.

Mensgerichte werkwijze

Ik werk mensgericht in plaats van methodegericht. Therapie is maatwerk en ik vind het belangrijk om datgene aan te pakken waar jij behoefte aan hebt. Ik vraag daarom altijd aan het begin van een sessie: waar wil je vandaag aan werken? Op die manier geef ik jou een stukje verantwoordelijkheid en het voorkomt tegelijkertijd dat we dingen over het hoofd zien.

Emoties

Hoe ga je ermee om als je een keer slecht hebt geslapen, chagrijnig bent of gewoon je dag niet hebt? Met name op de werkvloer wordt vaak van je verwacht dat je zo weinig mogelijk emoties toont. Maar het is onvermijdelijk dat die gevoelens ooit een keer bovenkomen, en door ertegen te vechten ga je je alleen maar slechter voelen. Met mijn hulp kom je weer in balans, waardoor je automatisch merkt dat emoties minder overladen worden en minder pijn doen.

Tarief en duur

Een afspraak duurt 45 minuten kost 95,- euro. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Therapie Weert

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Therapie Leveroy nabij Weert en Roermond ter attentie van Amy Mennen. Ik leer je graag kennen!

Therapie Weert - over Amy Mennen

Het is interessant hoe mensen in elkaar steken. Elk verhaal is anders, we hebben allemaal onze valkuilen, uitdagingen én kwaliteiten. Die diversiteit van de mens heeft mij altijd geïntrigeerd en ik vind het bijzonder om samen met mensen een ontwikkeling door te maken. Door processen te doorlopen en groei te laten ontstaan, worden doelen bereikt en inzichten verkregen. Daarom ben ik psycholoog geworden.

Mijn eigen praktijk

Ik ben meer dan 15 jaar werkzaam geweest in de internationale zakenwereld en deed daarnaast een opleiding tot psycholoog. Na een reorganisatie ben ik eerst een tijdje gaan reizen. Ik wilde levenservaring opdoen, verschillende plekken ontdekken en nieuwe mensen leren kennen. Maar na verloop van tijd was ik toch op zoek naar stabiliteit en balans. Toen heb ik de psychologie weer opgepakt en ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Mensen helpen

Mensen helpen is het mooiste van mijn vak. En dan niet op zo’n manier dat ik je vertel wat je moet doen, maar juist gezamenlijk. We maken samen een reis en ik mag een klein stukje met een cliënt oplopen. Het is daarbij van belang dat iemand zich openstelt, maar zodra dat is gebeurd zie ik mijn cliënten gaandeweg veranderen. Het is heel bijzonder om daar getuige van te zijn.

Contact met Therapeut Weert

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Therapie Leveroy nabij Weert en Roermond ter attentie van Amy Mennen. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Therapie Weert

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Amy Mennen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Weert

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Weert.

Amy Mennen
Heerbaan 8
6091 NN Leveroy