Psycholoog Venlo - Hans Jacobs
Maak kennis met onze behandelaar.
Hans Jacobs
Hans Jacobs

Psycholoog Venlo

Ik help je jouw kracht hervinden en de balans in denken, voelen, willen en doen herstellen. Daarbij ondersteun ik je bijvoorbeeld in persoonlijke groei. Tevens probeer ik je te inspireren en te motiveren om beter in balans te komen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Venlo

Wat je dwars zit, waardoor je uit balans bent, de mate waarin je jezelf bent kwijtgeraakt – je kunt er alleen maar uitbreken als je jezelf de belangrijke vragen kunt stellen, van perspectief durft te veranderen en je veilig voelt om de kern van wie je bent te delen.

Klinkt pittig, is het niet. Ik breng je in een aantal sessies van punt naar punt. Ik confronteer je, geef je een veilige plek en zet de ramen eens goed tegen elkaar open. Dat doe ik vanuit grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand.

Inzicht in jouw problemen
In een paar sessies werken we we van punt naar punt. Soms confronterend, dan weer heel veilig en dan weer zetten we de ramen eens lekker tegen elkaar open. Dat doe ik vanuit grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand. Zo krijg je in korte tijd inzicht in de oorsprong van je problemen en wat we er aan kunnen doen.

Samen stippelen we een route uit; doelen, deeldoelen, belangrijke stappen die je wilt zetten. Gaandeweg pakken we die kaart er regelmatig bij en evalueren hoe het gaat. Ik ga je niet beter maken. Dat ga je zelf doen. Ik schep de voorwaarden en help je op de weg.

Werkwijze
Ik help je eerst en vooral je eigen levenskracht te vinden en beleven. Je verbetert je levensbalans, ontdekt je levensdoelen en passies, verbetert relaties, doorloopt vloeiend de verschillende fases in je leven en kiest zekerder een passende loopbaan. Dat doe je op verschillende manieren: ik ondersteun je bijvoorbeeld in persoonlijke groei en help je een loopbaan uit te stippelen die niet alleen nu bij je past, maar je hele levensloop kan verrijken. Ik probeer mensen te inspireren en motiveren om beter in balans te komen.

Tarief en duur
Een sessie kost 95,- euro en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie betaal je 140,- euro voor 70 minuten. Deze tarieven gelden ook voor een intake en zijn inclusief 21% BTW.

Voor bedrijven (loopbaanbegeleiding en reintegratie) hanteer ik een tarief van euro 110,- per uur inclusief 21% BTW.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Venlo ter attentie van Hans Jacobs. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Ik denk dat als je cliënten vraagt wat mijn kracht is, dat je dan vooral de combinatie van balans en kracht terugkrijgt. Ik help mensen hun kracht hervinden en de balans in denken, voelen, willen en doen herstellen. Ik zie mijn eigen geschiedenis als een zoektocht die ik aflegde.

Terug naar mezelf. Waarin ik de als kind en tiener aangeleerde patronen, vooroordelen en automatismen weer af moest leren. Dat is een proces geweest dat me vormde. Een proces ook dat me dwong me te verdiepen in de psychologie van de mens.

Eigen praktijk
En in dat proces is het ook gebeurd dat ik psycholoog werd. Ik werd er door gegrepen, raakte er bevlogen van en ben dat eigenlijk nog steeds. Ik ben er van overtuigd dat dat persoonlijke verleden, die geschiedenis vóór de psychologie me in staat stelt dichter bij cliënten te komen en ze ook beter en persoonlijker te kunnen begeleiden.

Clientervaringen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Tamara over Hans Jacobs psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik kwam nadat ik compleet was vastgelopen tijdens mijn revalidatie bij Hans terecht. Onder het medische probleem zat nog veel "puin" van vroeger dat ook mijn revalidatie beïnvloedde. Ik had al veel psychologen en therapeuten gesproken voordat ik hier terechtkwam en had het gevoel dat ik eindelijk iemand gevonden heb die me begreep. Hans kan erg goed luisteren en verbanden leggen. Hij was er altijd met volle aandacht voor mij. Ik kan echt iedereen die het nodig heeft, aanraden om hier hulp te zoeken

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Venlo.

Hans Jacobs
Roermondsestraat 86
5912 AL Venlo

Contactgegevens van Hans Jacobs

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht