Psycholoog Venlo - Tamara Mullers
Tamara Mullers
Tamara Mullers

Psycholoog Venlo - Tamara Müllers

Soms gebeuren er dingen die minder leuk zijn, maar waar je nou eenmaal niet omheen kunt. Door een andere houding aan te nemen kun je ermee leren omgaan. Dat is wat ik je tijdens therapie wil leren.

Je kunt bij mij ook in de avonduren terecht!

Hervind je vertrouwen bij Psycholoog Venlo

Het is over het algemeen best spannend om naar een psycholoog te gaan en daarom vind ik het belangrijk dat je vertrouwen hebt in mij. Er zijn nou eenmaal momenten in je leven dat je minder goed in je vel zit. Het is fijn om dan iemand te hebben die met je mee kan denken en alles op een rijtje kan zetten.

Behandeling in Venlo

Mijn naam is Tamara Müllers en ik ben psycholoog in Venlo. Ik heb ervaring met het behandelen van diverse problematiek en doelgroepen, maar in mijn praktijk richt ik me vooral op depressies, angststoornissen, burn outs, zingeving en rouw- en verliesverwerking.

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zal ik jouw verhaal aanhoren en kun je vrijuit praten over jezelf en jouw probleem. Ik ben een heel rustig persoon en geef je alle ruimte om in kleine stapjes veranderingen door te voeren. Je hoeft niet bang te zijn dat ik heel erg sturend te werk ga, het is namelijk beter als je er tijdens onze gesprekken zelf achter gaat komen hoe je dingen wil en kan veranderen.

Ervaringsgericht werken

Ik werk veel met technieken als cognitieve gedragstherapie en ACT, maar ben ook ervaringsgericht: in het begin is het fijn om met gedachtes en gevoelens aan de gang te gaan, maar op een gegeven moment moeten we er in de praktijk mee aan de slag en ga je ervaren hoe het is als je anders denkt en je anders gedraagt.

Daarnaast probeer ik - in overleg met jou - ook gebruik te maken van de mogelijkheden die de natuur biedt. Ik heb een opleiding tot wandelcoach afgerond en wil me tijdens onze gesprekken niet beperken tot de ruimte binnen 4 muren.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met de Tamara Müllers

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar mijn praktijk. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik help je graag!

Over mij - Tamara Müllers - Psycholoog Venlo

Ik ben mijn carrière ooit begonnen in de sociaal juridische dienstverlening. Ik hielp mensen op financieel vlak, maar tijdens die gesprekken kwam ik erachter dat er vaak meer aan de hand was dan alleen het kostenplaatje. Die mensen hadden ook in psychisch opzicht hulp nodig, en dat vond ik nog veel interessanter. Daarom heb ik destijds besloten om me alsnog in de psychologie te verdiepen tijdens een studie Mental Health aan de Universiteit van Maastricht.

Een eigen praktijk starten

Inmiddels ben ik al 7 jaar werkzaam als psycholoog en heb ik veel ervaring opgedaan in een verpleeghuis en in een praktijk voor psychotherapie. Ik heb recent een opleiding tot wandelcoach afgerond en dat bleek voor mij een nieuw keerpunt: ik wilde me gaan richten op mijn eigen praktijk.

Tijdens die opleiding kom je namelijk heel dicht bij je eigen gevoel en ik ontdekte dat ik graag voor mezelf wilde beginnen. Het gaat niet alleen om de kennis die je hebt, maar ook om het gevoel. Ik wilde meer de verbinding met mensen opzoeken, want dat vind ik ook heel belangrijk in mijn werk.

Een stap in de goede richting

Ik merk vaak dat mijn cliënten op een gegeven moment even vast komen te zitten: gedurende de behandeling lopen ze tegen een knelpunt aan en ze weten niet hoe ze verder moeten komen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, maar met mijn hulp zetten ze een eerste stap in de goede richting en krijgen ze een steuntje in de rug.

Het is mooi om vervolgens de reacties te zien wanneer ze aan het veranderen zijn en op het juiste pad zitten. Dat mijn cliënten tevreden zijn met zichzelf en trots zijn dat ze het toch voor elkaar hebben gekregen. Dat is ontzettend mooi om te zien en maakt mijn vak zo bijzonder.

Contact met de Tamara Müllers

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar mijn praktijk. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik help je graag!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Venlo

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Lisa, 35 (gevoelens van extreme leegte/eenzaamheid) over Tamara Mullers psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Zeer heldere inzichten en praktische handvatten gekregen”

Routebeschrijving naar Psycholoog Venlo

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Venlo.

Tamara Mullers
Burgemeester Houbenstraat 2
5913 VX Venlo

Neem contact op met Psycholoog Venlo

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht