Psycholoog Roermond - Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding
Anneke van Montfort
Anneke van Montfort

Psycholoog Roermond

Word wie je kunt zijn. Wie zijn talenten benut, word namelijk vanzelf gelukkiger. In mijn praktijk lossen we niet alleen het probleem op, maar gaan we ook op zoek naar jouw onontdekte talenten. Kom langs bij Psycholoog Roermond, ik help je graag.

Therapie mogelijk buiten kantoortijden en het is mogelijk om dit te volgen in het Engels of Duits.

Persoonlijke ontwikkeling bij Psycholoog Roermond

Mijn naam is Anneke van Montfort en ik ben psycholoog in Horn (nabij Roermond). Ik vind persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en je kan bij mij terecht voor de behandeling van allerhande klachten. Van problemen met assertiviteit en zelfbeeld tot burn-outs en depressies, we gaan kijken of we er iets aan kunnen doen.

Eerst gesprek

Tijdens onze eerste kennismaking gaan we onderzoeken of het tussen ons klikt, anders werkt het niet. Ik wil dat jij je op je gemak voelt bij mij en vertrouwen hebt om de diepte in te gaan. We gaan het hebben over dingen die je misschien nog nooit aan iemand anders hebt verteld. Daarom is een goede sfeer erg belangrijk.

Jij gaat het inzien

Vaak gaan we al snel aan de slag met de problematiek. Door te kijken naar het heden, verleden en jouw gedachten, gaan we samen onderzoeken waar de klacht vandaan komt. Ik kan daar namelijk wel ideeën over hebben, maar belangrijk is dat jíj het gaat inzien en voelen. Door je vervolgens handvatten aan te reiken, leer je hoe je moet omgaan met het probleem.

Ik kan goed luisteren

Als psycholoog ben ik erin getraind om analytisch te denken en verbanden te leggen. Ik kan daarnaast goed luisteren en ga graag doelgericht en praktisch te werk. In mijn praktijk maak ik bijvoorbeeld gebruik van de techniek RET en het daaraan ontleende Positief Selftalk Programma. Ons denken, dat lang niet altijd realistisch is, beïnvloedt hoe wij ons voelen. Dit denken is te veranderen. Positieve Selftalk Programma: je vervangt negatieve gedachten door positievere. Onnodige stress wordt zo voorkomen.

Mogelijkheden

Ik denk graag in mogelijkheden en wil mensen aansporen om de beste versie van zichzelf te zijn. Je komt dus niet alleen om problemen op te lossen, maar therapie brengt je ook een stap verder in je eigen ontwikkeling.

Tarieven

Een individuele afspraak kost € 95,- per sessie. Voor afspraken buiten kantoortijden geldt er een toeslag van € 20,- op het basistarief. Afspraak afzeggen? Dit kan altijd! Maar doe dit minstens 24 uur van tevoren, zodat ik nog een andere cliënt kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Roermond

Wil je meer weten over psychologen in Roermond of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Roermond ter attentie van Anneke van Montfort. Afspraken zijn ook mogelijk in Roermond. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Anneke van Montfort - Psycholoog Roermond

Aanvankelijk wilde ik sociologie studeren, tot ik me realiseerde dat ik het veel interessanter vind om te onderzoeken wat zich in een individu afspeelt. Ik heb me altijd betrokken gevoeld bij anderen en wil mensen helpen die het moeilijk hebben. Daarom ben ik psycholoog geworden.

Individuele gesprekken

Na mijn studie heb ik binnen verschillende instellingen ervaring opgedaan. Ik werkte jarenlang met groepen en gaf trainingen op het gebied van assertiviteit en communicatie. Toch liggen een-op- een gesprekken mij het beste. Je kan dan veel meer de diepte ingaan en een verandering teweeg brengen.

Mezelf laten zien

Inmiddels heb ik al 20 jaar mijn eigen praktijk en in die periode ben ik veel verschillende soorten mensen en problematiek tegengekomen. Dat is een leerzaam proces geweest, want de gesprekken worden steeds natuurlijker en je gaat na verloop van tijd ook sneller verbanden leggen. Ik heb in die tijd geleerd om wat meer van mezelf te laten zien, en ik merk dat dat een groot verschil kan maken. Cliënten worden namelijk uitgenodigd om ook meer van zichzelf te laten zien.

Opbloeien

Een cliënt noemde me ooit ‘de psycholoog waar je graag naar toe gaat.’ Dat vind ik een geweldig compliment, want een goede klik is essentieel. Het blijft mooi om te zien dat mensen met mijn hulp een stap verder komen. Het kost soms bloed, zweet en tranen, maar iemand bloeit echt op. Aan het eind van het traject zie je aan hun gezicht dat ze gelukkiger zijn. Dat is waar ik het voor doe.

Contact Psycholoog Roermond

Wil je meer weten over psychologen in Roermond of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Roermond ter attentie van Anneke van Montfort. Afspraken zijn ook mogelijk in Roermond. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Psycholoog Roermond

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Erwin over Anneke van Montfort psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Mijn ervaring met Anneke is duidelijk: naast een deskundige benadering kan ik vaststellen dat Anneke de psychologe is waar je gelijk het gevoel hebt dat het om iemand gaat die echt betrokken is bij het welzijn van de patiënt en die daarnaast de vakkennis heeft om tot de kern van het probleem en tot een passende oplossing te komen.

Contactgegevens van Anneke van Montfort

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Roermond

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Horn.

Anneke van Montfort
Van Horneplein 3
6085 CZ Horn