Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Ricardo Leclaire

Ik voelde me continu op mijn hoede, alsof ik niets en niemand kon vertrouwen. Ik was daar echt van overtuigd. Het was voor mij een schok te gaan zien hoe ik dat allemaal zelf maakte, en het gedrag waarvoor ik bang was ook uitlokte door hoe ik naar de wereld keek. Mijn leven nu is niet te vergelijken met een paar maanden geleden. Veel rustiger, gelukkiger.

- Valerie, 19 (sociale angst, boosheid)

Ik heb bij Ricardo ontdekt dat ik zo onzeker was omdat ik mezelf continu neerhaalde zonder dat ik daarbij stil stond. Ik maakte mezelf onzeker. Ik kreeg inzicht in hoe dat bij mij werkte en waar het vandaan kwam. Dat gaf me genoeg inzicht om er zelf mee verder te kunnen. Hij heeft me in die zin echt in mijn eigen kracht gezet.

- Björn, 35 (onzekerheid/laag zelfbeeld)

Ik ben vaker bij een psycholoog geweest vanwege mijn angst en neerslachtigheid maar had nooit het gevoel dat er tot de kern werd gekomen. Ricardo hielp mij om me bewust te worden van gevoelens die ik wegstopte, en die mijn problemen in stand hielden. Ik voel me veel beter en kan nu sneller herkennen hoe ik mijzelf in de weg zit.

- Angela, 23 (angst en neerslachtigheid)
Ricardo Leclaire
Ricardo Leclaire
Psycholoog in Maastricht
  • Beoordeling: 5 uit 5
    Op basis van 3 ervaringen