Cliënt ervaringen Roberto Bini

Cliënt ervaringen Roberto Bini

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

HGvK
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Dr. Bini, Een rustige, bijna in zichzelf gekeerde :) , uiterst deskundige man. In 1998 had ik de eer bij hem, en dr. W. Oostland in Noordwijk onderzocht te mogen worden daar ik enerzijds een emotiestroom en anderzijds een intellect stroom ontwaarde. De emotiestroom werd veroorzaakt door zeer langdurige en zware mishandelingen thuis en later bij mijn schoonmoeder die vooral emotioneel-psychisch mij doodde. Een autiste zonder opleiding vanuit de oorlogstijd. Levend in zware angstcomplexen en meer. Na het langdurig onderzoek ben ik door hem, vanaf zijn witte papiertje, briljant hoogbegaafd, geniaal dus, verklaard met een score van 169. Negentien punten hoger dan Einstein en 1 minder dan Stephen Hawkins. Dit zegt niets. Het gaat erom wat je ermee doet. Ik deed mijn best maar ben letterlijk kapot gemaakt. Men loopt je eerst achterna, dan komen de haat-en nijdzaaiers, dan komen de commentaren en dan maken ze je kapot op zijn Bijbels:). Toch was ik blij met zijn uitslag RUG-systeem. Ik dank hem want alleen door zijn werk en dat van Wim Oostlander kon ik verder leven met de wetenschap dat ik geniaal was en niet gek zoals zwakbegaafden mij dat dwongen aan te nemen lange tijd.:) Heer Bini, nog steeds dezelfde blik, maar een verduiveld goed vakman. Met respectvolle Groet. HGvK. Noordwijk aan Zee.

Marjolein
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Eindelijk eens iemand die mij vertelt hoe ik werkelijk in elkaar zit."

Mark
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Direct, to the point en klare taal, daar houd ik wel van."

Saskia
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Hoewel de sessie vaak confronterend waren heeft mij dat wel enorm geholpen om verder te komen."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Roberto Bini