Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Liza Omran

Liza was een goed luisterde oor voor mij, maar was vooral doelgericht en goed in kernpunten identificeren.

- Anoniem

Heel erg open en het voelde meteen vertrouwd aan waardoor het makkelijk was mijzelf open te stellen en alles te vertellen.

- Anoniem

Ik heb geleerd om weer in contact met mijzelf te komen, en alle gevoelens toe te laten. Ik heb geleerd dat ik geen angst voor de toekomst hoef te hebben, ik zie weer een lichte toekomst en heb de tools in handen om in contact met mijzelf te blijven.

- Anoniem

Ik voelde me altijd erg op mijn gemak en had het gevoel echt mijn gevoelens te kunnen uiten. Daarnaast voelde ik me begrepen en had ik het idee dat er echt naar me geluisterd werd. Ook het gevoel van meeleven speelde hier een grote rol in. Ik heb geleerd op een bepaalde, positieve manier te kijken naar dingen in het dagelijks leven. De redenen dat ik de behandeling gestart ben waren aan het eind niet of nauwelijks meer van toepassing, omdat ik eigen strategieën heb ontwikkeld om hier mee om te gaan.

- Anoniem

Ze toont veel begrip en straalt vertrouwen uit. Daarnaast laat ze je er zelf achter komen waar iets vandaan zou kunnen komen, je doet het uiteindelijk dus zelf.

- Anoniem

Liza kan goed luisteren is professioneel maar heel vriendelijk en toegankelijk.

- Anoniem

Ze was open, duidelijk en empathisch op de juiste wijze.

- Anoniem

Ze komt totaal niet afstandelijk over, dat is fijn want daardoor heb je het idee dat je alles gewoon kan zeggen. Ze denkt met je mee en ze zet je aan het denken, voor mij werkte dat erg goed!

- Anoniem

Ze is zeer goed in contact leggen en de pijnpunten vinden en behandelen.

- Anoniem

Ze neemt echt de tijd voor je.

- Anoniem

Warme persoonlijkheid, luisterend oor, professionele houding en ook nog eens een goed gevoel voor humor.

- Anoniem

Ze luisterde goed naar me en gaf precies de tips en nadenkmateriaal wat ik nodig had.

- Anoniem

Liza is ontspannen en recht door zee, dankzij haar behandeling ervaar ik meer rust en zelfcompassie.

- Anoniem

Ik vond het fijn hoe rustig ze was, dat ze echt keek naar mij en wat voor behandeling op mij van toepassing is.

- Anoniem

Liza benoemt welke methoden ze toepast, kiest de methode bewust in overleg met mij en schakelt makkelijk tussen regie op het proces en empathische aandacht. Daardoor schept ze een heel veilige omgeving om in te leren. Ik ben erg blij met hoe ver ik met haar hulp gekomen ben!!

- Anoniem

Liza heeft mij enorm geholpen om mezelf terug te vinden en heeft mij geleerd hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen. Ze heeft me inzichten gegeven waarvan ik niet wist dat ik die nodig had om door te kunnen gaan.

- Anoniem

Liza is een prettig persoon, kan goed luisteren, legt je geen woorden in de mond maar zorgt ervoor dat je zelf blijft nadenken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Je kan alles zeggen zonder dat er een oordeel aan hangt. De gesprekken hebben mij veel helderheid over mezelf verschaft, heel fijn! Dank je wel Liza!

- Tjitske

Liza is erg deskundig en ik voelde mij al snel op mijn gemak. We hebben de serieuzere gesprekken door ook veel gelachen. Ook heeft ze mij veel inzicht gegeven in het herkennen van gedragspatronen. Liza gaf soms wat opdrachten mee om zo actief te werken aan hetgeen wat ik wil bereiken. Kortom, ze is zeer goed in wat ze doet!

- Martijn

"Ik heb veel aan Liza gehad, ik voelde mij direct op mij gemak en ook gaf ze mij een gevoel van vertrouwen. Ik heb heel veel gehad aan de behandelingen. Bedankt voor je rust die uitstraalt, je vriendelijkheid en je hulp."

- Lynn

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij jou. Je vriendelijkheid, deskundigheid en luisterend oor zorgden ervoor dat ik durfde naar mijzelf te kijken, zonder dat ik bang was dat ik veroordeeld zou worden. Ik kan nu wel zeggen dat ik leef, in plaats van overleef. Heel erg bedankt!

- Kim

Erg fijne ervaring gehad bij Liza. Ze heeft me goed verder geholpen met mijn problemen, rustig de tijd voor me genomen en tussen de serieuze momenten door hebben we ook nog eens veel gelachen. Professioneel en vriendelijk tegelijkertijd

- Jesper

Liza is een erg prettig persoon om mee te werken, ze geeft je direct het gevoel van vertrouwen en vakbekwaamheid. Ik heb erg veel baat gehad bij de behandelingen en kan haar iedereen aanraden.

- Erik

Ik voelde me gelijk heel veilig bij Liza. Een hele prettige, rustige en respectvolle benadering. Ze heeft me heel goed geholpen weer in contact met mijzelf te komen en gevoelens toe te laten. Ik heb vertrouwen in de toekomst, ik heb geleerd mij volledig over te kunnen geven. Dank je wel Liza, zonder jou hulp was dat nooit gelukt!

- Anoniem

Na een kleine krachtmeting wist Liza de deuren tussen emotie en verstand bij mij te openen en haar vinger op de zere plek te leggen.

- Anoniem

Bij Liza voelde ik me gelijk op mijn plek. Ze neemt alle tijd voor je om achter de problemen te komen maar vooral om die te verhelpen. Ze luisterde altijd erg goed naar me en gaf op de goede momenten tips of nadenk materiaal. Ze heeft me van mijn probleem afgeholpen en daar blijf ik haar altijd dankbaar voor!

- Anoniem

Ik voelde me erg op mijn gemak bij Liza en had het idee dat ik alles kon zeggen. Ze denkt met je mee en zet je aan het denken, voor mij werkte dat erg goed!

- Anoniem

"Liza is deskundig, vriendelijk, benaderbaar, niet afstandelijk en een goed luisteraar. Ik heb de gesprekken als heel prettig en leerzaam ervaren."

- Anna
Liza Omran
Liza Omran
Psycholoog in Groningen
  • Beoordeling: 4.9 uit 5
    Op basis van 27 ervaringen