Cliënt ervaringen Thomas Leijser
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen Thomas Leijser

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Mike
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Thomas heeft me geholpen om weer uit mezelf kracht te kunnen putten. Hij was oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal zonder er over te oordelen. Door zijn vriendelijke en rustige houding krijg je het gevoel dat niets moet en alles mag. Ik voelde me hierdoor snel op mijn gemak. Met zijn doortastende opmerkingen laat hij je verschillende invalshoeken zien. Dit is niet altijd makkelijk maar heeft in mijn geval wel bijgedragen aan hoe ik nu in het leven sta. Het heeft me een gevoel van rust en controle opgeleverd.

Jasper
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Wat ik erg prettig vind is dat Thomas op een rustige manier helderheid en inzicht verschaft in processen die voor mij niet zichtbaar waren. Mijn zogenaamde blinde vlekken. Ik had de neiging om telkens de lat hoger te leggen, met als gevolg dat ik me zelf voorbij liep en te weinig kon genieten van het hier en nu. Toen ik meer inzicht had gekregen in wat er bij mij speelt op die momenten konden we er heel gericht mee aan de slag gaan.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Thomas Leijser