Zoek je een goede psycholoog in Wijchen?
Maak kennis met onze behandelaar.
Thomas Leijser
Thomas Leijser

Psycholoog Wijchen

Je bent hier omdat je wil dat de dingen anders gaan. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar je komt er niet uit. Op dit soort momenten kan ik je helpen. Samen gaan we opzoek naar een oplossing voor je probleem.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Ik help je graag bij Psycholoog Wijchen

Veel mensen twijfelen lang voordat ze het eerste gesprek aangaan. Misschien struin jij ook al een tijdje vertwijfeld het internet af, op zoek naar nog meer omschrijvingen, lijsten met symptomen, verhalen van cliënten. Dat is niet alleen jammer, je maakt het jezelf ook niet makkelijker.

Het zou het beste zijn als je snel een gesprek hebt met een psycholoog. Die kan je bijna meteen duidelijkheid geven over je klachten en je vertellen wat je kunt doen.

Jouw verhaal
Bij de eerste sessie beginnen we met je verhaal. Voor de meeste mensen lucht het al op om alleen je verhaal te doen. Maar; ik graaf dieper, we ontdekken samen verbanden, vinden uit waar bepaalde patronen vandaan komen. Het ‘op een rijtje zetten’ van je eigen verhaal levert voor jezelf al veel kennis op. Je leert je eigen verhaal niet alleen lezen, maar ook schrijven.

Wat kan je van de behandeling verwachten?
Ik wil weten wat je van de behandeling verwacht en zal je duidelijk aangeven wat ik voor je kan betekenen. We leren elkaar kennen en maken goede afspraken over wat we samen gaan doen. Ik ben daar graag heel concreet en duidelijk in, je hebt veel werk te verzetten, het zal niet altijd makkelijk gaan en we hebben elkaar nodig om te bereiken wat we willen bereiken.

Tarief en duur
Een individueel consult of intake kost 90,- euro en duurt 50 minuten. Voor relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, betaal je 120 euro. Dit consult duurt 75 minuten. De kosten zijn inclusief 21% BTW. Hoe lang wij met elkaar zullen werken is afhankelijk van je klacht, je tempo van verwerking van wat we bespreken en je bereidheid om te veranderen.

Als je een afspraak bij Psycholoog Wijchen wilt afzeggen, doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Mijn NFG registratienummer is: 8010087773.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Psycholoog Wijchen ter attentie van Thomas Leijser. Ik leer je graag kennen bij Psycholoog Wijchen.

Over mij - Thomas Leijser - Psycholoog Wijchen

Al zo lang ik weet ben ik het liefst tussen de mensen. Ik trok het een beetje aan: vrienden en kennissen deden makkelijk hun verhaal bij mij. Om deze reden heb ik altijd psycholoog willen worden.

Ik heb afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen – sociale psychologie. Hier leerde ik de grondbeginselen van het vak, en ik kwam er achter hoe belangrijk wetenschappelijke onderbouwing is. Dat je weet wat je als behandelend psycholoog doet.

Eigen praktijk 
Inmiddels werk ik in mijn eigen praktijk in Wijchen. Door gebruik te maken van een combinatie van psychologie, counseling en NLP-technieken is elke behandeling op maat. Het is ontroerend, inspirerend en ontzagwekkend om even ‘met iemand mee te lopen’ en bij te dragen aan de ontwikkeling en het welzijn van anderen.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen. Ik heb een passie voor rondreizen en rondtrekken. Sinds de geboorte van mijn twee kinderen komt er van deze passie minder terecht. Om toch af en toe de vrijheid te ervaren maak ik regelmatig een ritje op mijn motor.

Neem contact met mij op
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Psycholoog Wijchen ter attentie van Thomas Leijser. Ik leer je graag kennen bij Psycholoog Wijchen.

Clientervaringen over de behandeling van Psycholoog Wijchen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Jasper over Thomas Leijser psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Wat ik erg prettig vind is dat Thomas op een rustige manier helderheid en inzicht verschaft in processen die voor mij niet zichtbaar waren. Mijn zogenaamde blinde vlekken. Ik had de neiging om telkens de lat hoger te leggen, met als gevolg dat ik me zelf voorbij liep en te weinig kon genieten van het hier en nu. Toen ik meer inzicht had gekregen in wat er bij mij speelt op die momenten konden we er heel gericht mee aan de slag gaan.

Routebeschrijving naar psychologenpraktijk Psycholoog Wijchen

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Wijchen.

Thomas Leijser
Woordsesteeg 12
6605 JB Wijchen

Contactgegevens van Thomas Leijser

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht