Cliënt ervaringen Ozrenka Knezevic

Cliënt ervaringen Ozrenka Knezevic

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Odille
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Lieve Ozrenka, Bedankt voor de bloem, voor mij de poort naar de weg naar mijn toekomst, een toekomst met het verleden als bagage, maar niet meer een last, met een helder hoofd, niet meer verward, met een blijde kijk, niet meer bang. Een nacht vol dromen zonder angst, alert, geen paniek, nieuwsgierig naar de dag van morgen, naar de dag van vandaag en naar de dag van gisteren, want afgesloten is het verleden nooit. De bloem heette me welkom, het leven begint bij 60. Dankzij jou."

Sophia
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij Ozrenka en in korte tijd hebben we voor mij gevoel al bergen werk verzet en een hele hoop bereikt. Oude ongezonde en vastgeroeste patronen in mijn leven hebben plaatsgemaakt voor meer gevoel van vrijheid, gezondheid en balans door nieuwe inzichten die ik dankzij onze gespreken heb gekregen en door verschillende behandelmethodes die er worden gebruikt. Trauma’s uit verleden krijgen dankzij de therapie een plek en ik leer hoe ik er beter mee om kan gaan.

Bij Ozrenka voel ik mij geborgen en veilig en krijg ik zodoende het gevoel dat ik over alles kan praten, ook over de dingen die ik erg moeilijk vind. Zij begeleidt mij liefdevol door mijn genezingsproces heen en reikt mij ook technieken aan waardoor ik thuis op mindere momentjes handvatten heb om grip te blijven houden. Ik vind haar een zeer warm en liefdevol persoon.

Zij gaat net dat ene stapje verder en ik ben erg blij dat ik bij haar terecht gekomen ben."

Mirjam
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"In praktijk Bhaktie heb ik voor het eerst kennisgemaakt met EMDR. Deze vorm van therapie is voor mij heel effectief omdat het direct ingrijpt op gebieden/patronen die mij misschien al jaren in de weg zitten en waar ik met de meer traditionele behandelmethoden niet veel verder mee ben gekomen. Ozrenka behandelt helemaal afgestemd op mij en dat geeft vertrouwen in mijzelf en in mijn toekomst."

Hanneke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Uit nieuwsgierigheid naar de reconnectie ben ik bij Ozrenka terecht gekomen. Dit is voor mij een heel bijzondere ervaring geworden. De onvoorwaardelijke liefde die ik heb gevoeld tijdens de eerste healing heeft mij diep geraakt.

Als een complete verrassing ben ik na afloop van de reconnectie sessies van het ene op het andere moment gestopt met roken. Ik werd de volgende ochtend heel vroeg wakker, voelde mij heel helder en heb een lange ochtend wandeling gemaakt. Ik voelde toen dat ik niet meer hoefde te roken. Het ging verder helemaal vanzelf. Natuurlijk moest ik wel even wennen aan het omgaan met de momenten waarop ik normaal gesproken rookte. Het is nu een jaar later en ben heerlijk rookvrij. Ik ben daar heel dankbaar voor."

Marian
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik vind Ozrenka een bijzonder, liefdevol, kundig en betrokken mens. De behandeling werd helemaal op mij persoonlijk afgestemd. Ozrenka’s betrokken, persoonlijke, intensieve begeleiding hebben mij gebracht waar ik nu ben.Ik heb regressietherapie gedaan waarin ik ontdekt heb waar de kern van mijn probleem zit, ik heb familieopstellingen gedaan waarin verbazingwekkende inzichten duidelijk werden.

Ik heb ook EMDR gedaan, wat heel intensief was, en waar ik veel door verwerkt heb. Inmiddels heb ik de behandeling afgesloten, en kan ik zeggen dat ik mede door Ozrenka een bewuster, zelfverzekerder mens ben geworden."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Ozrenka Knezevic