Ik help je graag bij Therapie Zaltbommel
Maak kennis met onze behandelaar.
Ozrenka Knezevic
Ozrenka Knezevic

Therapie Zaltbommel

Het gaat niet goed met je. Je wilt dat er iets verandert, je wilt zelf veranderen. Ik help je graag weer op weg. Mijn werkwijze is even persoonlijk als direct en even warm als gedegen. Ik sta dicht bij mijn cliënten en help hen innerlijke rust en ruimte te vinden om zichzelf te ontmoeten.

Bel en maak bij mij een afspraak, ook mogelijk in de avonduren en in Oss.

Je groeit als mens bij Therapie Zaltbommel

Soms zit je vast, kom je er niet meer uit. Je wilt dat er iets verandert, je wilt zelf veranderen. Dat heb je ook geprobeerd, maar het lukt niet. Dat maakt je misschien wel dubbel onzeker.

Tegelijkertijd ben je ook waakzaam, want stel nu eens dat je overdrijft en dat het allemaal wel meevalt. Je zit in een soort niemandsland. Waar het lawaai van je klacht alles overheerst. Waar de dagen steeds meer op elkaar gaan lijken en waarin je steeds meer alleen staat.

Je groeit als mens
Cliënten waarderen mijn rust, de sfeer in de behandelkamer en het gemak waarmee we samen een ruimte van stilte en persoonlijke verdieping maken. Hoewel de behandeling duidelijk richting heeft, doelen, wensen en verlangens, splitsen we niets in hapklare brokken op.

Zo werkt je leven niet; alles is altijd en volledig aanwezig en daar zul je het mee moeten doen. Het valt op dat door intuïtief en holistisch te werken, de stappen met meer gemak genomen worden – de beweging is vloeiend en helder: je groeit als mens.

In beweging bij Therapie Zaltbommel
Het is belangrijk dat we je vragen en klachten bekijken in het grotere geheel van jou. Het isoleren van één probleem frustreert dat ene probleem eigenlijk alleen maar en geeft je een te eenzijdige blik op jezelf en je leven. We houden het daarom bewust open.

In de eerste afspraak zet je je doelen uit, wat je verlangens zijn en wat je graag anders ziet. We besteden elke keer dat we samen zijn tijd aan de voortgang, het is belangrijk dat je in beweging bent, dat je merkt dat er iets met je gebeurt.

Prikkelbare Darm Syndroom
Het heeft de naam prikkelbaredarmsyndroom (Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)) gekregen. Maar ik zeg liever ‘onverklaarde buikklachten’ .Je hebt al een tijd lang last van je buik en je darmen. Er hebben artsen naar gekeken, misschien ben je al een beetje door de medische mallemolen gegaan. Voeding, voedingssupplementen en medicijnen, er is van alles al geprobeerd, maar er is niets gevonden. Je hebt jouw klachten en daar moet je het mee doen.

Met lichaamsoefeningen, hypnose en thuiswerk leer je te ontspannen. Met sterke visualisatietechnieken krijg je grip op je symptomen. Je hebt grip op je innerlijk en kunt anders met stress omgaan. Hypnotherapie werkt en wordt deels vergoed. In 80 tot 90% van de gevallen worden de klachten minder. Dat is een mooi resultaat.

De behandeling wordt vergoed door de meeste verzekeringen, je hebt daarvoor wel een verwijzing van de huisarts nodig. Bijkomend voordeel van een behandeling met hypnose is dat er geen bijwerkingen zijn.

EMDR bij Therapie Zaltbommel
EMDR betekent ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing’. Door middel van oogbewegingen of klikjes die je afwisselend links en rechts hoort, ben je tegelijkertijd bezig met het heden en het verleden. En dat blijkt een erg succesvolle techniek om vastgelopen verwerking van traumatische ervaringen weer op gang te helpen.

Client vertelt over de behandeling 
"Ik vind Ozrenka een bijzonder, liefdevol, kundig en betrokken mens. De behandeling werd helemaal op mij persoonlijk afgestemd. Ozrenka’s betrokken, persoonlijke, intensieve begeleiding hebben mij gebracht waar ik nu ben.
Marian

Tarief en duur
Voor een afspraak van 60 minuten reken ik 105 euro. Voor een afspraak samen, voor relatietherapie, reken ik 157 euro voor 90 minuten. De bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Bel en maak een afspraak
Heb je een vraag, wil je meer weten over therapeuten in Zaltbommel? Bel Therapie Zaltbommel ter attentie van Ozrenka Knezevic. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Oss. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Ozrenka Knezevic - Therapie Zaltbommel

Ik ben therapeut geworden omdat ik hard aan de slag moest met mijzelf. Ik heb ook de paden buiten klassieke behandelingen bewandeld; die van spirituele groei, meditatie en stilte-retraites. Zodat mijn ziel niet enkel zou overleven, maar ik opnieuw betekenis en een zinvol leven kon opbouwen.

Ik kreeg de kans om te werken in de ICT en deze greep ik met beide handen aan. Dat was noodzaak, meer dan affiniteit. Ik ben dankbaar dat ik die kans gekregen heb, want via dat werk kon ik uiteindelijk bij dit werk komen.

Een heel eigen stijl
Ik denk dat ik altijd al anderen heb willen helpen. Nu zie ik als het meest vervullende wat ik met mijn leven kan doen. En ook buiten mijn werk draag ik graag mijn steentje bij aan het welzijn van anderen. In de tien jaar tussen die eerste cliënten en nu is er veel gebeurd.

Ik ben op een rustige manier in het vak gegroeid, heb een eigen stijl gevonden die me goed past en waar ik mensen echt mee kan helpen. Sinds 2012 ben ik voltijd werkzaam in mijn praktijk. Mijn eigen praktijk is de mooiste manier om in mijn inkomen te voorzien.

Altijd in beweging
Naast mijn werk geniet ik nog elke dag van mijn prachtige dochter en probeer ik mij blijvend te ontwikkelen. In mijn vak maar ook persoonlijk.

Bel en maak een afspraak 
Heb je een vraag, wil je meer weten over mij? Bel naar Therapie Zaltbommel ter attentie van Ozrenka Knezevic. Ik leer je graag kennen!

Clientervaringen over de behandeling bij Therapie Zaltbommel

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Odille over Ozrenka Knezevic psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Lieve Ozrenka, Bedankt voor de bloem, voor mij de poort naar de weg naar mijn toekomst, een toekomst met het verleden als bagage, maar niet meer een last, met een helder hoofd, niet meer verward, met een blijde kijk, niet meer bang. Een nacht vol dromen zonder angst, alert, geen paniek, nieuwsgierig naar de dag van morgen, naar de dag van vandaag en naar de dag van gisteren, want afgesloten is het verleden nooit. De bloem heette me welkom, het leven begint bij 60. Dankzij jou."

Routebeschrijving naar Therapie Zaltbommel

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Zaltbommel. Je kunt ook bij mij terecht in Oss.

Ozrenka Knezevic
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel

Therapie Zaltbommel

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht