Cliënt ervaringen Carla van Meurs

Cliënt ervaringen Carla van Meurs

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Inge
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Toen ik geveld werd door een burn-out wist ik dat er werk aan de winkel was. Ik had geen betere therapeute kunnen treffen dan Carla. Een prettige, down-to-earth persoon met wie je snel tot de kern geraakt. Ik heb mijn verleden een plek gegeven, hard aan mezelf gewerkt en zie de toekomst nu weer zonnig tegemoet. Carla, enorm bedankt!

Kelvin
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Al gelijk na de eerste keer wist ik dat het met mijn klacht goed zou komen.

Anke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik wou dat ik het eerder had gedaan Ik voelde gelijk dat het goed zat Ik wens iedereen een therapeut als Carla toe De warmte die Carla heeft maakte dat ik me direct open stelde Carla heeft echte aandacht voor mij en mijn probleem, dat kon ik van artsen niet zeggen.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Carla van Meurs