Cliënt ervaringen Theodoor Gerrits

Cliënt ervaringen Theodoor Gerrits

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Jan
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Op een prettige en vertrouwde wijze kunnen klankborden en geholpen bij het uitzetten van een nieuwe koers.

Mark
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na een fikse overspannenheid dan wel een burn-out ben ik via mijn werk bij je terecht gekomen. Dit werd mijn eerste ervaring met een psycholoog. Ik was al snel op mijn gemak bij je. Je liet me snel inzien wat ik moest doen en vooral ook wat ik moest laten en hoe ik anders om kon gaan met (werkgerelateerde) situaties. Dit naast advies over sport, slaap en voeding. Ik heb je talrijke tips met beide handen aangepakt, en niet zonder resultaat! Ik werk inmiddels weer en ik heb een veel betere werk/privé balans gevonden. Waarvoor hartelijk dank!

Y van D
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik kwam met de instelling dat jij mij ging vertellen hoe ik het aan zou moeten pakken, dat jij het als het ware voor mij uitstippelde. Dit was niet het geval, jij wist mij die vragen te stellen waardoor ik bij mezelf stil stond en op mijn eigen handelen kon reflecteren.

De onzekere ik die binnen kwam, dat ben ik niet meer. Dankzij jou ben ik me bewust geworden van het feit dat ik dit zelf in de hand heb, ik kan me nu vasthouden aan de doelen die ik mezelf stel en ik laat me niet afschrikken door de 'eventuele' negatieve gevolgen die op dat moment alleen maar door mijn hoofd bleven gaan. Bedankt voor alles!"

Debbie
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Jij kijkt waar ik naartoe wil, niet naar waar ik vandaan kom." 

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Theodoor Gerrits