Cliënt ervaringen Lea van der Eem

Cliënt ervaringen Lea van der Eem

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Lonneke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik bewonder Lea's vermogen om heel nauwkeurig aan te voelen, wat mij tegen zit of afremt en daar dan op de juiste manier op in te gaan. Dit resulteert in steeds verrassende maar altijd behulpzame antwoorden. Het voelt alsof zij steeds precies weet, wat ik op dat moment nodig heb. Als ik Lea weer verlaat, voel ik me gesterkt en opgelucht, dichter bij mezelf en goed geaard. Ze koppelt haar inzicht aan praktische oefeningen waardoor ik ook zelf tot inzicht en vertrouwen kan komen.

Freek
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Elke keer als ik er kom ervaar ik er rust en kom ik ook dichter tot mezelf. Hier door leer ik mezelf beter kennen en komen de aandachtspunten vanzelf naar boven. Bij Lea kan ik niet net doen of alles goed is, ze voelt aan dat dat niet zo is en zegt dat ook eerlijk. Bij Lea ben ik al verder gekomen dan bij andere psychologen of maatschappelijk werkers. De begeleiding door Lea geeft mij; vertrouwen, rust, vreugde, kracht en inzicht.

Hans
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Lea heeft me de weg gewezen om weer naar mijn gevoel te luisteren en dicht bij mezelf te blijven. Lea straalt rust en liefde uit, als ik gejaagd binnen kwam dan voelde ze dat direct en had ze me in korte tijd net zo rustig als zij zelf is. Pas dan kon ik horen wat zij en mijn lijf me te vertellen had. Wat alle andere therapeuten helemaal niet gelukt is, is hier wel gelukt. Op de een of andere manier heeft Lea toegang gekregen tot wat er diep en echt binnen in mij speelt.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Lea van der Eem