Psycholoog Elst
Maak kennis met onze behandelaar.
Psycholoog Elst
Psycholoog Elst

Psycholoog Elst

 
 

Psycholoog Arnhem - Alma Smit
Psycholoog Arnhem - Miranda Goertz
Psycholoog Arnhem - Jan Aukes

 

Over mij

Zelfkennis door je eigen levensverhaal
Centraal binnen mijn werk staat je laten ontdekken wat je eigenlijk onbewust al weet of voelt. Met behulp van jouw eigen levensverhaal ga ik samen met je op zoek naar (vaak) onbewuste beweegredenen voor het eigen handelen op dit moment.

Waarom doe je eigenlijk de dingen zoals je ze doet? We gaan op zoek naar de rode draad die door het leven heen loopt. De zelfkennis die hieruit voortvloeit, bevat vaak de sleutel om gewenste veranderingen in het dagelijkse leven in gang te zetten en belemmeringen te doorbreken.

In contact komen met je eigen binnenwereld
Daarnaast vind ik het in mijn werk belangrijk om je te begeleiden om meer in contact te komen met jouw eigen binnenwereld. Contact maken met de eigen binnenwereld klinkt simpel, maar uit eigen ervaring weet ik dat het in deze drukke maatschappij erg lastig kan zijn om te luisteren naar jezelf: er komen zoveel prikkels op je af, er zijn zoveel keuzemomenten én soms wil je ook nog aan de verwachtingen van anderen voldoen! Toch ben ik van mening dat het wel heel belangrijk is om te luisteren naar jezelf: in je binnenwereld ligt een schat aan kennis.


Clientervaringen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.


Routebschrijving

Bekijk de routeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Elst.

Psycholoog Elst
Elst

Contactgegevens van Psycholoog Elst

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht