Ben je op zoek naar een psycholoog in Barneveld?
Melissa van Buuren
Melissa van Buuren

Psycholoog Barneveld

In mijn werk zie ik onze samenwerking als de sleutel; ik investeer er tijd in, doe er moeite voor naast je klacht ook vooral jou te leren kennen. 

Vanuit het vertrouwen dat er tussen ons opgebouwd is, gaan we aan het werk. Ik luister, geef advies, perspectief, inzicht en praktische handvatten om mee te werken.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Barneveld

In mijn praktijk werken we gericht op jou. Je klacht is het vertrekpunt, maar jij bent het belangrijkste onderdeel van de behandeling. Voordeel hiervan is dat je niet zozeer aan de klacht werkt, als wel aan persoonlijke groei.

Je kan met veel soorten klachten bij mij terecht

In mijn psychologenpraktijk komen mensen met heel uiteenlopende klachten; van relatieproblemen, angstklachten, een negatief zelfbeeld of een burn-out tot een slecht verwerkt trauma of problemen binnen het gezin. Maar veel vaker weet een cliënt bij binnenkomen niet echt wat de klacht is.

Er is eerder een verzameling van klachten, vragen en moeilijkheden. Mensen hebben het gevoel vast te zitten, zichzelf niet te zijn enzovoort. Ik help door concreet aan de slag te gaan; met oefeningen, handvatten en inzicht in je eigen gedrag. Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Twijfel niet.

Tarief en duur

De eerste sessie (intake) duurt 60 minuten en kost 95 euro (incl. 21 % btw), vervolgsessies duren 45 minuten en kosten 85 euro (incl. 21 % btw). Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik een uur de tijd en reken ik 120 euro (incl. 21 % btw).

Ik werk met zogeheten ‘kortdurende behandeling’. Dat wil zeggen dat we in de meeste gevallen tussen de 8 en 12 behandelingen nodig hebben.
Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact

Bel of mail mij naar Psycholoog Barneveld ter attentie van Melissa van Buren. Ik leer je graag kennen!

 

Over Mij

Ik ging klinische en gezondheidspsychologie studeren, aan de Universiteit Utrecht. Met mijn achtergrond in de verpleegkunde, kon ik al tijdens mijn studie interessante combinaties maken. Want: lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen met psychische klachten merken dat vaak in hun lichaam. Denk aan spierpijn, hoofdpijn. En als je lichamelijke klachten hebt, heeft dat zijn weerslag in je gemoed.

De sleutel

Ik ben een betrokken psycholoog. Het werk geeft zin in mijn leven. Het geeft me voldoening mensen te kunnen helpen. In mijn werk zie ik onze samenwerking als de sleutel; ik investeer er tijd in, doe er moeite voor naast je klacht ook vooral jou te leren kennen. Vanuit het vertrouwen dat er tussen ons opgebouwd is, gaan we aan het werk. Ik luister, geef advies, perspectief, inzicht en praktische handvatten om mee te werken.

Naast mijn werk ben ik vooral moeder van een zoontje van twee en echtgenote.

Clientervaringen Melissa van Buuren

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Timo over Melissa van Buuren psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Melissa heeft mij geholpen om het verlies van mijn ouders een plek te kunnen geven. Dankzij haar durf ik nu weer aan de toekomst te denken"

Contactgegevens van Melissa van Buuren

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Barneveld

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Barneveld.

Melissa van Buuren
Albert Plesmanstraat 2
3772 MN Barneveld