Snel aan de slag bij Psycholoog Ammerzoden
Wendy Schram
Wendy Schram

Psycholoog Ammerzoden

Onze gesprekken zijn heel laagdrempelig en moeten verlichting bieden. Dat gebeurt over het algemeen al heel snel. Veranderen doe je namelijk niet in de spreekkamer, maar dat proces zet je in gang zodra je weer naar buiten stapt.

Afspraken buitenkantoortijd zijn mogelijk.

Psycholoog Ammerzoden

Mijn naam is Wendy Schram, ik ben psycholoog in Ammerzoden nabij Den Bosch. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van werkgerelateerde problematiek, maar in mijn praktijk kun je met veel meer klachten terecht. Ik help bijvoorbeeld ook mensen die in hun privéleven zijn vastgelopen en hulp nodig hebben met bijvoorbeeld aanpassingsproblemen, een burn out, depressie of niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Eerste gesprek

Tijdens onze kennismaking gebeurt meestal al zoveel dat je het geen intake meer kan noemen. Ik vind het belangrijk dat je meteen een idee hebt van de richting die we gaan inslaan en dat je je zo snel mogelijk beter gaat voelen. Aan het eind van dat eerste gesprek wil ik de hulpvraag helder hebben en probeer ik je al wat verlichting te geven. Je weet snel waar we aan gaan werken en welke handvatten we gaan toepassen.

Ontspannen

Een ontspannen leven is de rode draad van bijna al mijn gesprekken. Ik zie veel mensen die vinden dat ze alles moeten en daardoor een enorme druk ervaren. Je denkt vaak dat je veel dingen moet, maar je mag best wat  meer ontspannend leven. Daarin is meestal veel winst te behalen.

Mijn werkwijze

Ik ben allesbehalve een stoffige psycholoog, ik ga juist heel praktisch en oplossingsgericht te werk. Cliënten zijn vaak verrast door mijn toegankelijkheid, openheid en spontaniteit. Een sessie kan op die manier opluchting bieden. Door concreet te zijn en veel door te vragen, gaan we een verandering teweeg brengen en daar knap je snel van op.

Tarieven

Een individuele afspraak bij Psycholoog Ammerzoden kost € 95 per sessie voor 60 minuten. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Ammerzoden

Heb je een vraag, wil je meer weten over mijn praktijk in Ammerzoden of over andere psychologen in Den Bosch of Zaltbommel? Bel naar Psycholoog Ammerzoden ter attentie van Wendy Schram. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Ammerzoden - Over Wendy Schram

Ik deed een HBO-opleiding in Amsterdam en in het tweede jaar kreeg ik het vak psychologie. Dat heeft dermate mijn interesse gewekt dat ik besloot over te stappen naar de opleiding Psychologie aan de Vrije Universiteit. Ik heb me vervolgens eerst gespecialiseerd in arbeids- en organisatiepsychologie en daarna in klinische neuropsychologie.

Werk en privé

Door die combinatie van kennis onderscheid ik me van andere psychologen, want ik kan mensen helpen op het gebied van zowel werk als privé. Kom je binnen met een privé probleem, dan kijk ik ook naar werkgerelateerde zaken. En als je een probleem op je werk hebt, dan kijk ik ook naar je privéleven.

Bedrijfsleven

De jaren na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en werkte ik als coach, trainer en projectmanager. Zo heb ik heb ik veel kennis op het gebied van verzuim op het werk. Uiteindelijk ben ik me meer gaan verdiepen in de diagnostische kant van het vak en heb toen besloten om mijn eigen praktijk te openen.

Regie

Het runnen van een eigen praktijk bevalt ontzettend goed, want je ziet mensen per gesprek opknappen. Ze komen heel bedrukt binnen met een hele berg aan spanning en problematiek, maar in de loop van de weken pellen we dat met elkaar af. Iemand blijkt dan veel meer regie te hebben over hoe diegene zich voelt dan in de eerste instantie werd gedacht. Dat is geweldig om te zien.

Contact met Psycholoog Ammerzoden

Heb je een vraag, wil je meer weten over mijn praktijk in Ammerzoden of over andere psychologen in Den Bosch of Zaltbommel? Bel naar Psycholoog Ammerzoden ter attentie van Wendy Schram. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Psycholoog Ammerzoden

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Wendy Schram

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Ammerzoden

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Ammerzoden.

Wendy Schram
Kleinzand 8
5324 EJ Ammerzoden