Op zoek naar een goede psycholoog in Arnhem?
Jamila Ekkel
Jamila Ekkel

Psycholoog Arnhem

In de behandeling sta jij centraal. Niet alleen je klacht of vragen, maar jij. Ik wil graag weten wie je nog meer bent behalve iemand met een klacht. Dat is nodig om een goede behandeling te maken. Die gaat namelijk uit van wat je goed kunt en wat je fijn vindt om te doen – van je leerstijl tot je talenten en mogelijkheden.

Bij mij kun je ook altijd buiten kantoortijden, 's avond en in het weekend terecht!

Ik help je graag bij Psycholoog Arnhem

Soms zit je een periode niet zo lekker in je vel en valt het leven je zwaar. Vaak kom je er met behulp van vrienden of familie uit, maar dan toch kan het voorkomen dat je je met bepaalde dingen geen raad weet. Schroom dan vooral niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag en niets is mij vreemd of gek, ook als dat soms wél zo voor jou zelf voelt!

Op verhaal komen bij Psycholoog Arnhem

Vaak is het een grote stap om naar de psycholoog te gaan. Ondanks dat je sterk voelt dat je bent vastgelopen in je leven en zo niet langer door kunt gaan, aarzel je wellicht om deze stap te zetten. Dergelijke twijfel is heel normaal. Je verhaal vertellen bij een psycholoog is nou eenmaal erg persoonlijk. Je weet misschien niet zeker of je klacht daadwerkelijk een klacht is en momenteel voel je je kwetsbaar.

Toch zou ik je willen uitnodigen om je verhaal eens te komen doen bij Psycholoog Arnhem. Zodra je de eerste stap hebt gezet, zul je ongetwijfeld merken dat je je snel op je gemak voelt. Je hebt mijn volledige aandacht en ik doe mijn uiterste best om op een betrokken, warme manier naar je te luisteren. Niet voor niets zeggen de meeste cliënten na afloop: 'Ik voel me zo opgelucht, had ik maar eerder deze stap gezet!'

Behandeling op maat

Tijdens het traject bij Psycholoog Arnhem sta jij centraal (zoals het hoort)! Het gaat niet puur en alleen om jouw klacht of vragen, maar vooral om jou. Graag leer ik de persoon achter de klacht kennen. Wie ben jij, wat doe je zoal en wat lukt wél? Zelfs als je daar nu nog geen antwoord op weet (of je denkt: 'Maar er lukt praktisch niets!'), zullen wij daar samen achter komen. Dat is in mijn ogen immers essentieel voor een goed eindresultaat. Een goede therapie gaat namelijk uit van jouw persoonlijke talenten, kwaliteiten en voorkeuren. Zodoende is therapie bij mij altijd persoonlijk en volledig op maat.

Tarief en Duur

Een individuele afspraak duurt 60 minuten en kost €87,00. Kom je met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, dan duurt een afspraak eveneens 60 minuten en betaal je overdag €117,00 en in de avond €127,00. Je kunt de betaling contant voldoen. De kosten zijn inclusief 21% BTW. 

Wil je een afspraak bij Psycholoog Arnhem afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren zodat ik nog een andere cliënt in kan plannen, anders moet ik het in rekening brengen. 

Ik ben lid van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).

Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan doen of wil je meer weten over psychologen in Arnhem? Bel dan naar Psycholoog Arnhem ter attentie van Jamila Ekkel voor het maken van een afspraak. Ik leer je graag kennen!

 

Over mij - Jamila Ekkel - Psycholoog Arnhem

De belangrijkste reden om psychologie te gaan studeren was voor mij een enorm verlangen naar verdieping in gevoel en extra diepgang. Ik wilde meer perspectief ontwikkelen, met meer compassie in het leven staan en leren om mensen beter te begrijpen. Bovendien wilde ik graag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van andere mensen.

Zoveel mogelijk stages

Tijdens mijn studie streefde ik ernaar om mijn kennis en vaardigheden zoveel mogelijk uit te breiden. Dat is dan ook de drijfveer geweest om zoveel mogelijk stages te volgen. Zo heb ik op de afdeling preventiepsychologie mensen geholpen om minder emotioneel op hun naasten te reageren of juist beter voor zichzelf op te komen. Ik heb ervaring opgedaan met behandelingen voor impulscontrole (bijvoorbeeld wanneer je veel aan je huid krabt of haren plukt) en ontwikkelde daarnaast mijn basisvaardigheden als cognitief geschoolde therapeut.

Voorafgaand aan het opzetten van mijn eigen praktijk als Psycholoog Arnhem heb ik behandelingen uitgevoerd op het gebied van angst, paniekaanvallen, burn-out en depressie. Een grote passie van mij is mindfulness en ik heb mij inmiddels dan ook ontwikkeld tot erkend mindfulness-therapeut.

Warm, betrokken en vakkundig

In mijn werk ben ik warm, betrokken en vakkundig. Bij Psycholoog Arnhem werk ik, met jou, aan de kwaliteit van jouw leven. Aan je gevoel van bewegingsvrijheid, verbondenheid, zingeving en gewoon gelukkig kunnen zijn. Ik ontmoet je graag eens in een goed gesprek!

Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel dan naar Psycholoog Arnhem ter attentie van Jamila Ekkel. Ik leer je graag kennen!

 

Cliënten vertellen over de behandeling van Psycholoog Arnhem

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Lisa over Jamila Ekkel psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik voel mij niet zo snel bij iemand op mijn gemak. Ik vond de eerste afspraak erg spannend, maar bij Jamila voelde ik mij meteen fijn en veilig. Ik liep na de eerste afspraak met een goed gevoel en meer hoop de deur uit. Door Jamila ben ik weer op weg naar de persoon die ik altijd al was. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven waar ik in mijn eentje nooit achter was gekomen".

Routebeschrijving naar Psycholoog Arnhem

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Arnhem.

Jamila Ekkel
Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem

Psycholoog Arnhem

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht