Sanne Ebbeling

Psycholoog Nijmegen

Geniet van de kleine dingen in het leven, dat wordt vaak vergeten als je niet lekker in je vel zit. Ik daag mijn cliënten daarom altijd uit om de positieve punten te benoemen. Want hoe vervelend je dag ook was, als je je best doet valt er altijd een lichtpuntje te ontdekken. Psycholoog Nijmegen helpt je verder.

Therapie mogelijk in het Engels!

Psycholoog Nijmegen

Mijn naam is Sanne Ebbeling en ik ben psycholoog in Nijmegen. In mijn praktijk kun je terecht voor veel verschillende klachten, denk aan angststoornissen, burn-out en ADHD. Daarnaast heb ik affiniteit met het behandelen van persoonlijkheidsstoornissen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek draait het om kennismaken. Ik zal vertellen wie ik ben en hoe ik te werk ga. Andersom wil ik weten wie jij bent en waarom je bij mij hebt aangeklopt. Wat kan ik voor je betekenen? Tijdens die eerste ontmoeting gaan we uitvinden wat jouw klacht is en wat mijn ideeën daarover zijn, maar ook of jij je prettig voelt bij mij. Het is belangrijk dat we een klik hebben.

Ontspannen

Ik houd van een praktische aanpak: waar zit de klacht, wat is het probleem en wat kun je daaraan doen? Daarnaast streef ik naar een ontspannen sfeer in de praktijk. Tijdens onze gesprekken vind ik het bijvoorbeeld belangrijk om mijzelf te blijven, zodat we een gelijkwaardige band kunnen opbouwen. Ik ben ten slotte ook maar een mens en weet lang niet alles. Ik wil laten zien dat ik ook niet perfect ben.

Mijn werkwijze

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van cognitieve technieken. Ik kijk daarbij naar jouw gedachten en gedrag, en hoe die het probleem in stand houden. Daarnaast geef ik graag opdrachten mee voor thuis en kunnen we ook een langere sessies inplannen om bijvoorbeeld naar buiten te gaan. Dat laatste werkt vooral goed als we bepaalde angsten gaan uitpakken. Dan gaan we de straat op en doen we wat oefeningen. Het is even spannend om dan uit je comfort zone te treden, maar achteraf geeft het een hoop zelfvertrouwen.

Tarieven

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Nijmegen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Nijmegen ter attentie van Sanne Ebbeling. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Psycholoog Nijmegen – Over Sanne Ebbeling

Psychologie heeft me eigenlijk altijd getrokken vanwege het contact met andere mensen. Ik hou van de pure en eerlijke gesprekken, en vind dan ook het prettig om van mens tot mens met mijn cliënten te praten. Ik ben heel toegankelijk en ontspannen, en wil echt een gelijkwaardige relatie aangaan.

Psychologie studeren

Vroeger wilde ik rechercheur worden, maar tijdens de toelating werd ik afgekeurd op het fysieke aspect. Er werd me aangeraden om psychologie te gaan studeren, want op de manier zou je ook kunnen instromen. Uiteindelijk bleek een beroep als psycholoog ook heel goed bij me te passen.

Veel ervaring met angststoornissen

Ik heb psychologie gestudeerd in Nijmegen en vervolgens nog verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Zo verdiep ik me momenteel in een cursus schematherapie.

Na mijn afstuderen heb ik veel werkervaring opgedaan in een kliniek voor angststoornissen, maar inmiddels ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig psycholoog. Het opzetten van een eigen praktijk heeft me eigenlijk altijd getrokken, want ik hou van ondernemen, regelen en organiseren. Het lijkt me mooi om daar nog meer in te groeien en in de toekomst ook anderen te gaan aansturen.

Contact met Psycholoog Nijmegen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Nijmegen ter attentie van Sanne Ebbeling. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Klachten

 • ADHD
 • Angst
 • Depressie
 • Dwangklachten
 • Faalangst
 • Negatief zelfbeeld
 • Persoonlijkheidsstoornissen

Behandelvormen

 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • Schematherapie
 • Talen

  Engels

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Wat ik vooral heb meegenomen is dat het ook goed is om een slechte dag te hebben en de zin: “Je mag er zijn!”

- Yvette

Contact

Praktijkadres

Fransestraat 29

6524 HS Nijmegen


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Sanne Ebbeling
Sanne Ebbeling
Psycholoog in Nijmegen
 • Beoordeling: 4.5 uit 5
  Op basis van 5 ervaringen
 • Buiten kantoortijden
 • Also in English
 • Snel op afspraak
Bel: 085-4014720