Cliënt ervaringen Marieke Schreuder

Cliënt ervaringen Marieke Schreuder

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Marc
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik heb je ervaren als een vriendelijk, professioneel en open persoon die respectvol en eerlijk met me omging. Je hebt op een prettige basale manier mij wegen laten zien die ik in kan slaan op de momenten dat ik teveel in mijn hoofd zit en me te druk maak. We hebben in korte tijd goede resultaten geboekt en de inzichten die je me gegeven hebt, helpen me heel concreet meer zon in mijn leven te zien. Dank je daarvoor”.

Anke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik ben erg tevreden. Ik weet nu beter hoe ik met mijn stress om kan gaan en dat ik vaak te veel druk op mezelf leg. Je luisterde goed en oordeelde niet. Je was rustig, geduldig en begrijpend”.

Lisanne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Je bent iemand waarbij je je verhaal goed kwijt kan. De manier waarop je met me omging was prettig en je was duidelijk”.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Marieke Schreuder