Psycholoog Nijmegen - Harm Koenders
Maak kennis met onze behandelaar.
Harm Koenders
Harm Koenders

Psycholoog Nijmegen

Je zult merken dat je je in de praktijkruimte snel op je gemak voelt. De sfeer is prettig, je bent op je gemak en voelt je veilig om je uit te spreken over alle onderwerpen, óók waar je je voor zou schamen, of die je donkere kant betreffen. Die sfeer is belangrijk omdat we in die ruimte samen aan het werk gaan.

Ik werk ook in de avonduren en kom daarnaast bij mensen thuis.

Psycholoog Nijmegen

Je bent hier omdat het niet goed met je gaat. Je hebt vragen, zit in een vervelende situatie of loopt vast met jezelf. Waar je ook mee zit, je realiseert je dat het je niet lukt het te veranderen. Niet alleen, niet met vrienden of je gezin.

Hervind jouw kwaliteiten

Tijdens de behandeling geef ik je handvatten, zodat je snel op eigen kracht verder kan. Voor de meeste cliënten is het vooraf best moeilijk te begrijpen dat ze het écht allemaal in huis hebben, maar in alle gevallen wordt het duidelijk.

Op eigen kracht verder

Aan de ene kant krijg je inzicht, in jezelf, in de situatie, in de mensen om je heen. Dat inzicht brengt ook in kaart hoe jij jezelf het beste kunt helpen. Je begrijpt wat je moet veranderen en hoe je dat kunt veranderen. Je wordt een beetje je eigen psycholoog; je kunt afstand nemen en begrijpen waar je bijvoorbeeld in oude fouten vervalt. Weten wat je moet doen is de helft van het verhaal. Nu moet je het nog gaan doen.

We oefenen in de behandelkamer, een veilige omgeving waar je kunt uittesten hoe iets voelt, wat je mogelijkheden zijn en welke invloed jouw keuzes op anderen hebben. Tussen de sessies door ga je, in je eigen tempo het geleerde uitproberen. Zo groei je van je klacht weg op basis van elk succes dat je boekt. En dat voelt, bijna vanaf onze eerste afspraak al goed.

Tarief

Een individuele afspraak bij Psycholoog Nijmegen - Harm Koenders kost € 95 en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie betaal je €115  per sessie van 60 minuten. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24  uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik werk ook in de avonduren en kom daarnaast bij mensen thuis. Afspraak bij je thuis? Let op: hier zijn extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de reistijd.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Neem telefonisch contact of bekijk de website Psycholoog Nijmegen

 

Over mij

Cliënten vinden het fijn dat ik hun kant van de behandelkamer ook ken. Het praat een stuk makkelijker, neemt een hoop drempels weg en geeft een comfortabel gevoel van gelijkwaardigheid. Daarbij is het voor de meesten een hele opluchting niet tegenover een perfecte robot te zitten, maar een mens van vlees en bloed, met alle pracht, problemen en worstelingen die daar soms bij horen.

Persoonlijke ontwikkeling is de kern

Persoonlijke ontwikkeling speelt wel een grote rol in mijn leven. Zowel persoonlijk als in mijn vak vind ik het fijn dat het nooit ‘af’ is, dat ik altijd meer kan weten, doen, leren en verbeteren. Na de studie sociale psychologie, volgde ik een opleiding in counseling en gedurende die tijd ook nog cursussen op het gebied van ADHD, EFT, familieopstellingen, intervisie en supervisie.

Maar ook naast mijn vak volg ik cursussen en opleidingen die vaker van pas komen in mijn werk, onder meer in Reiki, meditatie, bewustzijnstraining en Aikido. Na mijn studie ben ik direct gaan werken, in een counselingspraktijk, die vooral gespecialiseerd is in ADHD en PDD-NOS; in eerste instantie voor jongeren – een doelgroep die me goed ligt – en later voor alle leeftijden.

Eigen praktijk 

Daarnaast ben ik voor mijzelf begonnen, met een eigen praktijk waar ik nog elke dag erg enthousiast over ben. Het prettige van die praktijk is dat ik kan werken op een manier die me goed ligt en het beste resultaat boekt. Daarbij geeft het me de gelegenheid aan heel verschillende klachten en vragen te werken. Die verscheidenheid is prettig en komt het resultaat ten goede.

Clientervaringen Harm Koenders

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Diana over Harm Koenders psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb al jaren last van paniekaanvallen. Toen het echt niet meer ging besloot ik in therapie te gaan. Door de website van Harm had ik al een goed gevoel. Onze eerste afspraak was erg prettig en ik voelde me meteen op mijn gemak. De paniekaanvallen zijn nog niet helemaal weg, maar ik ben op de goede weg!"

Routebeschrijving naar Psycholoog Nijmegen

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Nijmegen.

Harm Koenders
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

Contactgegevens van Harm Koenders

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht