Ghislaine Regout

Psycholoog Arnhem

Het is mijn doel dat je aan het eind van onze gesprekken genoeg handvatten hebt om zelfstandig verder te gaan. Niet alleen zijn je klachten minder geworden, maar je weet ook wat je in de toekomst in een soortgelijke situatie moet doen. Ik geef je graag dat stukje zelfredzaamheid mee.

Therapie is mogelijk in het Engels en in mijn andere praktijk in Nijmegen

Psycholoog Arnhem

Mijn naam is Ghislaine Regout, ik ben psycholoog in Arnhem. Ik kan je helpen met diverse problemen en heb ik ervaring op het gebied van depressies, angsten, stressklachten, loopbaanbegeleiding en werkgerelateerde problematiek. Daarnaast werk ik veel met studenten en jongvolwassenen.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is de intake en ik zal dan uitleggen hoe we tijdens de therapie te werk gaan. Ik ben benieuwd wat er aan de hand is, waar ik je mee kan helpen en welke klachten je ervaart. Daar neem ik ruimschoots de tijd voor. Tijdens die eerste sessie gaan we ook kijken of het klikt tussen ons, want dat is heel belangrijk voor het slagen van de therapie.

Mijn werkwijze

Ik ben praktisch, analytisch en denk graag met je mee. Wat mij typeert is mijn empathische houding. Ik heb een begripvolle houding, acceptatie en er is daarnaast ook zeker ruimte voor humor in onze gesprekken. Tegelijkertijd kan ik ook confronterend zijn. Ik ben eerlijk en zal het ook benoemen als iets niet helemaal klopt.

Maatwerk

Tijdens therapie gaan we kijken wat voor jou als persoon werkt en op basis daarvan bied ik maatwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij ook de ruimte krijgt om te beoordelen of iets bij jou past. Door jou daarin zoveel mogelijk te ondersteunen en mee te denken, gaan we dat samen ervaren.

Tarief

Een individuele afspraak bij Psycholoog Arnhem kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Als je een afspraak bij mij wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Arnhem

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij of over psychologen in de buurt van Arnhem? Bel en maak een afspraak, ook mogelijk in de avonduren, of mail naar Psycholoog Arnhem ter attentie van Ghislaine Regout.

Psycholoog Arnhem – Over Ghislaine Regout

Na de middelbare school wist ik niet zo goed wat ik precies met mijn leven wilde. Ik ging daarom een tussenjaar doen op de Vrije Hogeschool en onderzocht in die periode wat nou echt goed bij mij zou passen. Vanwege mijn passie voor muziek heb ik het conservatorium overwogen, maar uiteindelijk heb ik toch voor de psychologie gekozen.

Mensen ondersteunen

Ik vind het namelijk heel leuk om mensen te ondersteunen en te helpen, en ook daadwerkelijk resultaat te zien. Door uit te zoeken wat er aan de hand is, kun je al zoveel resultaat boeken. Mensen draaien vaak eindeloos in een kringetje en externe hulp kan dan veel betekenis hebben. Ik merkte dat daar mijn talent lag.

Missie

Als het over therapie gaat, dan wordt vaak gedacht dat je je moet aanpassen aan een bepaalde norm. Dat is echter het laatste wat ik wil doen. Ik wil juist dat iemand zichzelf kan zijn en plezier terugkrijgt in het leven. Als een cliënt aan het eind van de rit het leven kan leiden dat hij of zij zelf voor ogen heeft en daardoor opbloeit, dan is mijn missie geslaagd. Dat is het mooiste wat je als psycholoog kan meemaken.

Contact met Psycholoog Arnhem

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij of over psychologen in de buurt van Arnhem? Bel en maak een afspraak, ook mogelijk in de avonduren, of mail naar Psycholoog Arnhem ter attentie van Ghislaine Regout.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Faalangst
 • Negatief zelfbeeld
 • Werkgerelateerde problematiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Coaching
 • Loopbaanadvisering
 • Mindfulness
 • Online therapie
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Engels

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Ghislaine heeft me geholpen mezelf te accepteren zoals ik ben, mijn grenzen naar anderen toe te bewaken en te leren goed met mijn sombere buien om te gaan.

- Steven, 36 (depressie)

Contact

Praktijkadres

Gele Rijders Plein 36

6811AR Arnhem


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Ghislaine Regout
Ghislaine Regout
Psycholoog in Arnhem
 • Beoordeling: 4.5 uit 5
  Op basis van 4 ervaringen
 • Also in English
 • Snel op afspraak
Bel: 085-4014720