Psycholoog Apeldoorn - Snel op afspraak met jouw hulpvraag
Alma Smit
Alma Smit

Psycholoog Apeldoorn

Ik merk dat ik mijn cliënten meer kan bieden dan de oplossing voor hun klacht. De methode die ik gebruik als Psycholoog Apeldoorn verrijkt je leven en geeft je de ruimte om weer te genieten. Na mijn opleiding kwam ik in aanraking met werken met drugsverslaafden. Daar werd mijn interesse voor de menselijke psyche echt gewekt. Hoe werkt het, van binnen?

Bel voor een afspraak.

Psycholoog Apeldoorn

De aanpak van Psycholoog Apeldoorn is helder, praktisch en duidelijk. We combineren goede gesprekken met de levendige verbeelding van je vraag, zodat je niet alleen ‘over’ je klacht praat, maar er middenin gaat zitten en we echt vanuit die situatie aan het werk kunnen.

Daarmee werken we dus op een praktische manier aan de problemen en pakken we het bij de wortel aan. Zodat niet de symptomen, maar je klacht daadwerkelijk verholpen is. Overigens zonder de zaken moeilijker te maken dan ze zijn, je zult merken dat ondanks soms hele confronterende sessies de toon licht blijft.

Als blijkt dat er sprake is van problematiek die specifieke behandeling vraagt, verwijs ik u door naar collega therapeuten.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten voor € 150.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Contact met Psycholoog Apeldoorn

Neem voor meer informatie of advies in jouw situatie contact op met Psycholoog Alma Smit, bel: 085-4014720

Over mij - Alma Smit - Psycholoog Apeldoorn

Vanaf mijn twintigste sta ik in het theater. Lange tijd alleen, als storyteller. Met die ervaringen ben ik storytelling als training gaan geven in het bedrijfsleven. Ik kende voor mijzelf de kracht van het vinden en vertellen van je eigen verhaal. Hoe sterk het je maakt, hoeveel houvast het geeft. Vooral de ontdekking dat je verhaal maakbaar is, bleek voor veel managers hét keerpunt in hun carrière en misschien ook wel leven.

Zie je, bijna iedereen zit vast in een soort rol. Misschien wel verschillende rollen in verschillende omstandigheden - de ‘gevatte collega’, de ‘vader die geen nee kan zeggen tegen zijn dochter’, het ‘broertje dat niet zo slim is als zijn zus’, de ‘sloddervos’. Die rollen liggen soms dicht bij jezelf, maar soms ook helemaal niet. Het is erg bevrijdend als je dat ineens helemaal snapt.

Nadat ik ben afgestudeerd als psycholoog werkte ik voor diverse organisaties als trainer en psycholoog. We ontwikkelen trainingen op het gebied van loopbaan en leiderschap. Sinds 7 jaar heb ik mijn eigen praktijk waarin ik individuen en groepen begeleid in hun ontwikkeling.

Contact met Psycholoog Apeldoorn

Neem voor meer informatie of advies in jouw situatie contact op met Psycholoog Alma Smit, bel: 085-4014720

Clientervaringen Alma Smit

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Petra over Alma Smit psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Je luistert goed. Geeft opmerkingen zodat ik vanuit een ander perspectief ga kijken. Daardoor kan ik natuurlijker werken. Jij werkt zelf heel natuurlijk. Het is echt. Je maakt mensen losser. Ik zet net die stap die ik anders niet zet."

Contactgegevens van Alma Smit

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Apeldoorn.

Alma Smit
Oude Beekbergerweg 21
7331 HL Apeldoorn