Cliënt ervaringen Jelly Bootsma

Cliënt ervaringen Jelly Bootsma

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Martina, 53
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik moest goed nadenken en leren hoe ik met mezelf om wilde gaan. Ik nam iedereen serieus, maar mijn eigen gevoel niet. Iemand zei ooit “Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf”. Nu ben ik mezelf. Dat dit zoveel rust en energie zou geven had ik nooit gedacht.

Jan, 45 (Gegeneraliseerde angststoornis)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ondanks mijn giropas verlies vond ik mezelf opvallend rustig. (Wanneer ik mijn bril kwijt ben raak ik al in de stress) Jij ziet mij als mens !!! De GGZ ziet mij als product.

Marjan, 32 (Hulpvraag Relatieproblematiek)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Nu, na een en een half jaar is het weer gelukt de draad van het leven op te pakken en vertrouwen te hebben in de toekomst, samen met mijn partner.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Jelly Bootsma