Cliënt ervaringen Lisa Schutte

Cliënt ervaringen Lisa Schutte

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Thomas
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

In mijn gesprekken met Lisa heb ik concrete handvatten gekregen om mijzelf beter te profileren op de arbeidsmarkt. Tijdens de prettige gesprekken ben ik met mijzelf aan de slag gegaan en nu ga ik vol positieve energie weer aan het werk!
Suzanne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Tijdens onze gesprekken creëerde je een veilige omgeving en voelde ik mij gehoord. Ik kon mijn verhaal kwijt en leerde met praktische oefeningen anders om te gaan met de dingen die op mijn pad komen en de manier waarop ik naar mezelf kijk.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Lisa Schutte