Psychologen Almere laat je weer geloven in jezelf
Maak kennis met onze behandelaar.
Eline van der Wel
Eline van der Wel

Psycholoog Almere

Zelf is niet hetzelfde als alleen. Mijn doel is dat jij weer in je eigen kracht komt te staan. Dat je het weer aankunt. Wat ‘het’ ook isIk help je graag daarbij, kom langs in mijn psychologenpraktijk.

Afspraken ook 's avonds mogelijk en in het Engels!


Psycholoog Almere is er voor jou

Vertrouwen is de basis waarop we kunnen bouwen. Ik wil dat we op dezelfde lijn zitten en dat jij weet dat ik echt met je meedenk. Tijdens een gesprek kunnen we confrontaties hebben en met uitdagingen te maken krijgen, maar ik ben altijd transparant.

Mijn naam is Eline van der Wel, en ik ben psycholoog in Almere. In mijn praktijk begeleid ik volwassenen met een verscheidenheid aan problematiek. Je moet dan denken aan depressies, angstklachten, levensfaseproblematiek en rouw- en verliesverwerking.

Waarom zoek je hulp?

Tijdens het eerste gesprek zal ik gaan vragen naar de reden dat je hulp zoekt. Kom je zelf of ben je gestuurd? De focus ligt daarnaast op de klachten en klachten samenhang. We kijken hoe ze zijn ontstaan, wat het precies verergert en wanneer je het bijvoorbeeld niet hebt. Deze intake duurt drie kwartier en in die tijd wil ik te weten komen wie jij bent.

Doelgerichte werkwijze

Ik maak gebruik van methoden zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR, daarnaast ga ik graag doelgericht te werk. Ik sta niet te lang stil bij jouw klacht, liever stel ik in onze sessies jouw doelen centraal.

Ik wil constant weten waar we heen willen en hoe we dat gaan bereiken. Hoe zorg jij dat je jezelf in beweging brengt? Tijdens therapie gaan we daarom kijken hoe we dingen kunnen veranderen, je mag van mij verwachten dat ik daarin helder en eerlijk ben.

Tarief en Duur

Een individuele afspraak en bij Psycholoog Almere duurt 45 minuten en kost € 95, inclusief 21% btw.
Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

Ik ben aangesloten bij de NFG en de (koepelorganisatie) RBCZ.

Contact met Psycholoog Almere

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Bel naar psycholoog Almere ter attentie van Eline van der Wel.

Over mij - Eline van der Wel - Psycholoog Almere

Als psycholoog ben ik betrokken en meelevend, ik ben heel goed in contact maken met mensen. Ik vind het jammer dat dat in de buitenwereld steeds minder normaal is, je zegt elkaar geen gedag meer bij de bushalte. Ik vind het prettig om het contact met mensen te maken en binnen therapie kan dat. Ik denk dat dat mijn belangrijkste drijfveer is geweest om voor dit vak te kiezen.

Gedreven en hardwerkend

Ik ben ontzettend gedreven en wil snel in mijn werk groeien: ik studeerde psychologie aan de Universiteit van Utrecht en na mijn afstuderen ging ik meteen aan de slag als psycholoog. Naast mijn werk als zelfstandig psycholoog bij Psyned werk ik nog steeds een paar dagen per week in loondienst in de basis GGZ en specialistische GGZ. Ik ben bovendien met regelmaat bezig met mijn behandelingen, bijvoorbeeld door me te verdiepen in behandelmethodes of door verhalen van ervaringsdeskundigen uit de GGZ te lezen.

Het pad volgen van de cliënt

Elk gesprek is van tevoren anders dan ik had verwacht, daardoor word je continue geprikkeld om mee te denken. Je moet als psycholoog het pad van de cliënt volgen en tegelijkertijd soms inbreken en het spoor veranderen. Ik hou van die onvoorspelbaarheid. Je hebt het idee dat je bijdraagt aan het leven van mensen, je wordt zowel gevoelsmatig als intellectueel uitgedaagd.

Contact met Psycholoog Almere

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Bel naar psycholoog Almere ter attentie van Eline van der Wel.

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Almere

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Eline van der Wel psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Vanaf het moment dat ik binnen stapte in de praktijk voelde ik mij al vrij snel op mijn gemak. Eline is rustig en kan goed luisteren, wat het praten met haar makkelijk maakt. Ze is begripvol, praktisch en positief. Door haar doortastendheid kreeg ik steeds meer inzicht in mijn problemen. Ze legde al snel de spreekwoordelijke vinger op de zere plek. Je merkt dat Eline veel kennis en ervaring heeft. Ze geeft je bruikbare tips mee die je in de praktijk kunt toepassen. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig ervaren en wat voor mij vooral handig was, waren de flexibele afspraakmomenten. ’s Avonds kon ik ook afspraken met haar inplannen, wat het makkelijker maakte om te combineren met mijn werk.

Routebeschrijving naar Psycholoog Almere

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Almere.

Eline van der Wel
Markerkant 13-10
1314 AN Almere

Contactgegevens van Psycholoog Almere

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht