Psycholoog Almere - Eva Idelenburg - Ik leer je graag kennen
Eva Idelenburg
Eva Idelenburg

Psycholoog Almere

Als mens heb je andere mensen nodig. Daarom ben ik op mijn best als ik van mensen kan leren en me kan ontwikkelen met andere mensen. Verschillen in cultuur, afkomst, persoonlijkheid en gedrag interesseren me al sinds jonge leeftijd. De veerkracht, vindingrijkheid en pracht van een mensenleven zie ik dagelijks terug bij mijn cliënten. Psycholoog Almere leert je graag kennen.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Almere - Ondersteuning en stimulering

Mijn werk als psycholoog kenmerkt zich door mijn grote en persoonlijke betrokkenheid bij jou als cliënt. Tijdens de behandeling gebruik ik mijn intuïtie en gezonde verstand. Onze samenwerking zorgt ervoor dat jij weer op de goede weg terecht komt. Ik geef je inzicht, helderheid en help je zelfredzaam te maken. Dit met als doel dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst weet hoe je je klacht kunt verhelpen.

Inzet, eerlijkheid, openheid en motivatie

Iedere cliënt is anders, daarom zijn de behandelingen die ik bij Psycholoog Almere geef altijd op maat gemaakt. Het is belangrijk dat we de juiste therapievorm gebruiken. Alleen als jij je prettig voelt bij de behandeling en gemotiveerd bent om aan jezelf te werken heeft de behandeling kans van slagen. Over het algemeen worden er snel resultaten geboekt, maar daar is wel inzet, eerlijkheid, openheid en motivatie van jouw kant voor nodig. Meestal hebben we ongeveer 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens de behandeling bij Psycholoog Almere sta ik dicht bij je. Voor mij is jouw welzijn niet alleen maar mijn werk. Als psycholoog ben ik warm, inlevend, empathisch en betrokken. Daarnaast speelt humor een grote rol, we hoeven het natuurlijk niet zwaarder te maken dan het is. Je zult merken dat ik je het ene moment ondersteun en op andere momenten juist meer stimuleer. Ook geef ik je op verschillende punten perspectief, reflectie en inzicht.

Tarief en Duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Almere duurt 45 minuten en kost € 108,90. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 90 minuten en kost € 229,90. Voor het intakegesprek van 45 minuten betaal je € 114,95. Alle bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Almere

Wil je meer weten over psychologen in Almere of een afspraak maken? Bel dan  naar Psycholoog Almere ter attentie van Eva Idelenburg. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Almere - Over Eva Idelenburg

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Eva Idelenburg en ik werk inmiddels 10 jaar als psycholoog. Bij Psycholoog Almere kunnen kinderen en (jong) volwassenen terecht voor een behandeling en loopbaancoaching.

Eigen praktijk

Mijn carrière begon bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie. Vervolgens heb ik in de GGZ gewerkt waar ik (diagnostisch) onderzoek uitvoerde en uiteenlopende problematiek (zoals angst, depressie, trauma, ADHD en relatietherapie) behandelde.

Voor de belangen van de cliënt was echter weinig oog. Meer en meer kreeg ik het idee dat ik de hulpvragen van de cliënt beter kon beantwoorden via een persoonlijke behandeling. Dit leidde uiteindelijk tot de start van mijn eigen praktijk.

Nooit uitgeleerd bij Psycholoog Almere

Als psycholoog ben je nooit uitgeleerd. Ik ben het aan mijn cliënten verplicht om een zo breed mogelijk behandelspectrum aan te bieden. Bovendien vind ik het verwerven van nieuwe kennis erg interessant. Aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd zijn onder andere EMDR en EFCT (Emotionally Focused Couple Therapy) Relatietherapie.

Contact Psycholoog Almere

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Almere ter attentie van Eva Idelenburg. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Almere

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Arthur over Eva Idelenburg psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De juiste psycholoog vinden lijkt een hele opgave. Een zoektocht op internet ligt in het verschiet maar na het lezen van de website van Eva is verder speuren niet nodig. Eva is zoals ze zich presenteert: persoonlijk, betrokken en soms confronterend.

Dankzij haar deskundigheid en intuïtie vindt zij voor iedere cliënt een eigen passende behandeling. Bij Eva ben je niet de zoveelste casus in een klinisch protocol en dat is een goede basis voor een succesvolle therapie. Ik kan nu een volgende stap in mijn leven maken en daar ben ik Eva dankbaar voor."

 

Neem Contact op met Psycholoog Almere

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Almere

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Almere.

Eva Idelenburg
Arubapier 27
1339 KA Almere