Cliënt ervaringen Marjan de Jong

Cliënt ervaringen Marjan de Jong

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Kees
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb maar 1 gesprek gehad met Marjan, maar dat gesprek heeft wel heel veel voor mij betekent. Ik stond op het punt om een moeilijke beslissing te nemen die een grote invloed op mijn toekomst kon hebben.

Samen met Marjan heb ik gekeken wat er precies aan de hand is en dankzij de reflecterende vragen van Marjan werd mij opeens helder welke keuze ik moest gaan maken. Dat was voor mij voldoende. Maar mocht ik weer een psycholoog nodig hebben, dan ga ik zeker meer naar Marjan. Marjan is van vele markten thuis en dit in combinatie met haar praktische aanpak spreekt mij zeer aan."

Astrid
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb jarenlang last gehad van faalangst, waardoor ik de lat voor mezelf heel hoog legde. Dit heeft veel van mezelf gevraagd en er ook voor gezorgd dat ik weinig contacten had met anderen, zodat ik ook niet kon falen.

Toen het uiteindelijk niet meer ging heb ik contact gezocht met Marjan. Dankzij coaching en cognitieve therapie gaat het nu veel beter met me. Het lukt me nu veel beter om minder hoge eisen aan mezelf te stellen en me minder druk te maken over wat anderen van me vinden."

Suzan
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De afgelopen jaren ging het steeds slechter tussen mijn man en ik. We begrepen elkaar steeds minder en hadden regelmatig ruzie. We dachten zelfs al na over een echtscheiding. We zijn toen in relatietherapie gegaan bij Marjan. Mijn man en ik zijn heel erg blij dat we die stap gemaakt hebben.

Tijdens de therapie werd duidelijk waarom we elkaar niet meer begrepen, maar vooral ook dat we meer bezig waren uit elkaar te groeien, dan weer met elkaar in verbinding te raken. Dankzij de deskundigheid van Marjan, maar vooral ook door haar nuchtere aanpak, gaat het nu een stuk beter tussen mijn man en mij. Het lukt ons weer om elkaar te begrijpen en van daaruit nieuwe stappen te maken in onze relatie."

Freekje
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Als leidinggevende ben ik door Marjan gecoacht. Ik merkte dat ik het lastig vond om met bepaalde teamleden om te gaan en heb toen via mijn werkgever contact gezocht met Marjan.

Door haar nuchtere kijk op de wereld, haar deskundigheid en haar bevlogenheid, waren de gesprekken heel prettig maar vooral ook effectief. Het werd mij duidelijk hoe ik situaties anders kan aanpakken. Ik heb er veel aan gehad en raad iedereen aan die problemen heeft in werksituaties om contact op te nemen met Marjan.”

Anneke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik leerde Marjan op onze school kennen, bij een teamontwikkeltraject. Wij hadden veel problemen in het team en dankzij haar teamsessies gaat het nu veel beter op onze school. De teamleden zijn geen klagende ‘slachtoffers’ meer, maar nemen initiatieven, vormen een team en we hebben nu het gevoel dat we samen de kar trekken.

Daarna heb ik nog wat persoonlijke begeleiding gehad bij Marjan. We hebben EMDR toegepast en dat in combinatie met cognitieve gedragstherapie heeft me enorm geholpen. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb.”

Tineke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik ben al vaker bij een psycholoog geweest en nu voor het eerst bij een arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik was uitgevallen met een burn-out en ik ben zeer tevreden over het traject. Het heeft me veel opgeleverd. Door nieuwe inzichten en de handvatten die ik nu heb, heb ik na zoveel behandelingen bij andere psychologen, eindelijk het gevoel dat ik het juiste adres heb gevonden.

Je merkt dat Marjan veel verstand heeft van werksituaties en wat dat met mensen doet. Doordat ze dat combineert met therapie, weet ze precies de juiste snaar te raken. Ik voelde me gehoord, begrepen, gesteund en heb veel geleerd, waar ik mijn hele leven wat aan zal hebben. Ik kijk nu anders tegen mijn werk aan en heb weer plezier in mijn werk. Ik kan Marjan zeker aanbevelen.”

Gerben
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“De bedrijfsarts had me doorverwezen naar Marjan, omdat ik last had van een soort burn-out. Tijdens het tweede gesprek liet Marjan mij een schema zien over wat er volgens haar aan de hand was. Toen ging bij mij de knop op en werd duidelijk dat ik me veel te veel laat leiden door mijn omgeving. In de twee gesprekken daarna hebben we het vooral gehad over wat ik zelf kan doen. Ik heb er veel van geleerd en ben verrast dat je met 4 gesprekken zoveel kunt bereiken.”

Geesje
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

”Ik heb 5 gesprekken gehad met Marjan en ben erg blij met het resultaat. Vooral de EMDR is heel effectief geweest. De knoop in mijn maag was daardoor meteen verdwenen.

Maar ook de behandeling heeft veel opgeleverd. Als ik het even moeilijk heb, lukt het me nu prima om de situatie weer onder controle te krijgen en met een andere reëlere blik te kijken. Dit geeft me rust en zelfvertrouwen. Ik ben echt een ander mens geworden hierdoor en heb ik weer grip op mijn leven.”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Marjan de Jong