Psycholoog Eelde - Hulp bij verschillende psychische klachten
Marjan de Jong
Marjan de Jong

Psycholoog Eelde-Paterswolde

Het werk dat ik als Psycholoog Eelde-Paterswolde verricht vind ik erg bijzonder. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn eigen gewone, bijzondere verhaal. Vaak komen ze bij me op een belangrijk moment in hun leven, een moment waarop alles er daadwerkelijk toe doet. Het is voor mij een grote eer dat ik op die momenten mag meedenken, meeluisteren en me mag bemoeien met iemands leven, groei en ontwikkeling.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Psycholoog Eelde-Paterswolde - Kijk vooruit

Het voelt misschien vreemd of onwennig om je verhaal aan mij te doen. Maar weet dat je met alles bij mij terecht kunt, ik vind niets raar, vreemd of vaag. De klachten die ik behandel hebben veelal betrekking op leven, werk en relatie. Ik leer je graag kennen zodat ik ook jou kan helpen op een manier die jou ligt en bij jou past.

Toewerken naar een oplossing

Misschien heb je het gevoel dat er momenteel niets anders meer bestaat dan de klacht(en) die je ervaart. Je hele leven lijkt hierom te draaien. Wat je ook doet je klacht is altijd aanwezig. Als je bij Psycholoog Eelde-Paterswolde in behandeling komt gaan we actief aan het werk met je klacht. Deze vormt het vertrekpunt van waaruit we zoeken naar een oplossing.

Niet terug- maar vooruit kijken

Onderzoeken waar je klacht vandaan komt en waarom deze je zoveel hinder geeft is een tijdrovende klus. Bovendien valt het te betwijfelen of je daar iets mee bereikt. Zelf kijk ik liever vooruit, naar oplossingen. Door zo snel mogelijk aan de slag te gaan werk je het snelst toe naar herstel.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Eelde-Paterswolde

Wil je meer weten over psychologen in Eelde-Paterswolde of een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Eelde-Paterswolde ter attentie van Marjan de Jong.

Psycholoog Eelde-Paterswolde - Over Marjan de Jong

Als ik terugkijk is de keuze voor mijn studie (en later beroep) voortgekomen uit hoe het er bij mij thuis aan toe ging. Mijn vader was vanwege overspannenheid en arbeidsongeschiktheid veel thuis, dus de studie arbeids- en organisatiepsychologie is een verklaarbare richting.

Docent- onderzoeker

Ik vond de studie erg interessant, zowel de praktijk als het wetenschappelijke gedeelte. Ook het vakgebied, de ontwikkelingen en het onderzoek boeiden me ontzettend.

Na het behalen van mijn diploma heb ik de universiteit niet meteen verlaten. Integendeel, ik heb er nog 6 jaar als docent-onderzoeker gewerkt. Het werken met mensen begon ik echter steeds meer te missen, waardoor ik besloot de praktijk in te gaan. Vervolgens werkte ik 12 jaar als psycholoog bij een arbodienst.

Eigen praktijk

Daarna begon ik voor mezelf, eerst als deskundige in een adviesgroep rondom de gezondheid en het welzijn van werkende mensen. Langzaamaan groeide ik door naar volledige zelfstandigheid en ben ik begon ik met het behandelen en begeleiden van mensen met psychische klachten en het geven van relatietherapie.

Door mijn achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, relatietherapie, schematherapie en coaching ben ik breed geschoold en kan ik bij Psycholoog Eelde-Paterswolde diverse, uiteenlopende klachten behandelen.

Contact met Psycholoog Eelde-Paterswolde

Heb je nog vragen over mij, mijn praktijk of wil je een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Eelde-Paterswolde ter attentie van Marjan de Jong.

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Eelde-Paterswolde

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Astrid over Marjan de Jong psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb jarenlang last gehad van faalangst, waardoor ik de lat voor mezelf heel hoog legde. Dit heeft veel van mezelf gevraagd en er ook voor gezorgd dat ik weinig contacten had met anderen, zodat ik ook niet kon falen.

Toen het uiteindelijk niet meer ging heb ik contact gezocht met Marjan. Dankzij coaching en cognitieve therapie gaat het nu veel beter met me. Het lukt me nu veel beter om minder hoge eisen aan mezelf te stellen en me minder druk te maken over wat anderen van me vinden."

Neem Contact op met Psycholoog Eelde-Paterswolde

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Eelde-Paterswolde

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Eelde-Paterswolde.

Marjan de Jong
Gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde
Hoofdweg 155
9765 CB Eelde-Paterswolde