Psycholoog Eelde-Paterswolde - Marjan de Jong
Maak kennis met onze behandelaar.
Marjan de Jong
Marjan de Jong

Psycholoog Eelde-Paterswolde

Het werk dat ik als psycholoog verricht vind ik erg bijzonder. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn eigen gewone, bijzondere verhaal. Vaak komen ze bij me op een belangrijk moment in hun leven, een moment waarop alles er daadwerkelijk toe doet. Het is voor mij een grote eer dat ik op die momenten mag meedenken, meeluisteren en me mag bemoeien met iemands leven, groei en ontwikkeling.

 Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Zwolle.

Kijk vooruit bij Psycholoog Eelde-Paterswolde

Het voelt misschien vreemd of onwennig om je verhaal aan mij te doen. Maar weet dat je met alles bij mij terecht kunt, ik vind niets raar, vreemd of vaag. De klachten die ik behandel hebben veelal betrekking op leven, werk en relatie. Ik leer je graag kennen zodat ik ook jou kan helpen op een manier die jou ligt en bij jou past.

Toewerken naar een oplossing bij Psycholoog Eelde-Paterswolde

Misschien heb je het gevoel dat er momenteel niets anders meer bestaat dan de klacht(en) die je ervaart. Je hele leven lijkt hierom te draaien. Wat je ook doet je klacht is altijd aanwezig. Als je bij Psycholoog Eelde-Paterswolde in behandeling komt gaan we actief aan het werk met je klacht. Deze vormt het vertrekpunt van waaruit we zoeken naar een oplossing.

Niet terug- maar vooruit kijken
Onderzoeken waar je klacht vandaan komt en waarom deze je zoveel hinder geeft is een tijdrovende klus. Bovendien valt het te betwijfelen of je daar iets mee bereikt. Zelf kijk ik liever vooruit, naar oplossingen. Door zo snel mogelijk aan de slag te gaan werk je het snelst toe naar herstel.

Tarief en duur
Een individuele afspraak bij Psycholoog Eelde-Paterswolde kost € 89,00 en duurt 60 tot 90 minuten. 's Avonds kost deze afspraak € 99,00. Kom je voor relatietherapie of een andere afspraak met twee personen? Dan betaal je € 115,00, deze afspraak duurt eveneens 60 tot 90 minuten. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Eelde-Paterswolde of een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Eelde-Paterswolde ter attentie van Marjan de Jong. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Zwolle. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Marjan de Jong - Psycholoog Eelde-Paterswolde

Als ik terugkijk is de keuze voor mijn studie (en later beroep) voortgekomen uit hoe het er bij mij thuis aan toe ging. Mijn vader was vanwege overspannenheid en arbeidsongeschiktheid veel thuis, dus de studie arbeids- en organisatiepsychologie is een verklaarbare richting.

Docent- onderzoeker
Ik vond de studie erg interessant, zowel de praktijk als het wetenschappelijke gedeelte. Ook het vakgebied, de ontwikkelingen en het onderzoek boeiden me ontzettend.

Na het behalen van mijn diploma heb ik de universiteit niet meteen verlaten. Integendeel, ik heb er nog 6 jaar als docent-onderzoeker gewerkt. Het werken met mensen begon ik echter steeds meer te missen, waardoor ik besloot de praktijk in te gaan. Vervolgens werkte ik 12 jaar als psycholoog bij een arbodienst.

Eigen praktijk
Daarna begon ik voor mezelf, eerst als deskundige in een adviesgroep rondom de gezondheid en het welzijn van werkende mensen. Langzaamaan groeide ik door naar volledige zelfstandigheid en ben ik begon ik met het behandelen en begeleiden van mensen met psychische klachten en het geven van relatietherapie.

Door mijn achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, relatietherapie, schematherapie en coaching ben ik breed geschoold en kan ik bij Psycholoog Eelde-Paterswolde diverse, uiteenlopende klachten behandelen.

Contact met Psycholoog Eelde-Paterswolde
Heb je nog vragen over mij, mijn praktijk of wil je een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Eelde-Paterswolde ter attentie van Marjan de Jong. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Eelde-Paterswolde

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Geesje over Marjan de Jong psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

”Ik heb 5 gesprekken gehad met Marjan en ben erg blij met het resultaat. Vooral de EMDR is heel effectief geweest. De knoop in mijn maag was daardoor meteen verdwenen.

Maar ook de behandeling heeft veel opgeleverd. Als ik het even moeilijk heb, lukt het me nu prima om de situatie weer onder controle te krijgen en met een andere reëlere blik te kijken. Dit geeft me rust en zelfvertrouwen. Ik ben echt een ander mens geworden hierdoor en heb ik weer grip op mijn leven.”

Routebeschrijving naar Psycholoog Eelde-Paterswolde

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Eelde-Paterswolde. Afspraken zijn ook mogelijk in mijn praktijk in Zwolle.

Marjan de Jong
Gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde
Hoofdweg 155
9765 CB Eelde-Paterswolde

Neem Contact op met Psycholoog Eelde-Paterswolde

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht