Psycholoog Assen - Yvonne Willems
Yvonne Willems
Yvonne Willems

Psycholoog Assen

Ik ben Yvonne Willems, mijn vader is Nederlander, mijn moeder Indisch - een huwelijk dat twee werelden samenbracht, twee culturen. Dat was niet altijd even makkelijk, het zijn ook nog eens twee heel verschillende werelden.

Om die twee werelden de plek te geven die ze verdienen moest ik dicht bij mezelf blijven, goed om mij heen kijken, goed luisteren en me leren verplaatsen in anderen. Natuurlijk eerst thuis, maar ook daarbuiten.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Assen

Bij Psycholoog Assen werken we op een hele praktische manier. Het gaat om de grote vragen, de diepe inzichten en de grote veranderingen in het leven. Maar die blijken vaak veel praktischer dan je nu misschien denkt. Je zult het in de behandeling merken; je beleeft je innerlijke wereld op een gewone alledaagse manier: direct en heel concreet.

Verschillende soorten klachten

De meeste mensen die ‘vastlopen’, weten niet wat er met ze aan de hand is. Dat hoeft ook niet, daar ben ik namelijk voor. Het beste advies dat ik je nu kan geven is: bel of mail me even. Dan kun jij goed uitleggen waar je mee zit en ik kan je vertellen hoe ik je kan helpen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA).

Contact met Psycholoog Assen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Over mij - Yvonne Willems - Psycholoog Assen

De combinatie praktisch en intuïtief zie je terug in mijn studie; ik ben afgestudeerd als Arbeid & Organisatie psycholoog aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Ik volgde de liefde naar Groningen en deed daar een extra keuzevak: Filosofie. Ook na mijn studie, in werk en vervolgopleiding blijft het terugkomen: dan weer spiritueel, dan weer praktisch.

Vreemd eigenlijk dat er maar weinig plekken zijn die én spiritueel (of intuïtief) én praktisch zijn. Dat heb ik, als werkend psycholoog in Assen een beetje zelf moeten uitvinden. Want: in de verbinding van die twee ben ik het meest creatief en meest mezelf.

Contact met Psycholoog Assen

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Yvonne Willems

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Annelieke over Yvonne Willems psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De sessies met jou hebben me geholpen om niet alleen bepaalde zaken los te laten, maar ze ook daadwerkelijk te accepteren. De oefeningen die we hebben gedaan, helpen me nog steeds om uit te sorteren wat iets is waar ik mijn energie in moet steken, en wat aan een ander is. Hierdoor heb ik meer de ruimte voor mezelf genomen te zijn wie ik ben."

 

Contactgegevens van Yvonne Willems

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Assen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Assen.

Yvonne Willems
Collardslaan 6
9401 GZ Assen