Psychologische ondersteuning via de werkgever
Op welke manier kan je werkgever jou ondersteunen?

Psychologische ondersteuning via de werkgever

Heb je psychologische ondersteuning nodig, dan is er een grote kans dat jouw werkgever hierin wilt ondersteunen. Hieronder leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn en hoe dit werkt.

Voordeel voor iedereen

  • Direct starten
  • Kies zelf een behandelaar
  • Sneller weer aan de slag
  • Besparing voor je werkgever

Wij kunnen je helpen

Het is belangrijk dat het goed met jou gaat. Jij bent waardevol voor een werkgever. Samen met jouw werkgever zorgen wij ervoor dat je snel de juiste ondersteuning krijgt. Wij spreken dagelijks werkgevers en de bereidheid hiertoe is zeer hoog.

Hoe werkt het?

Wij maken binnen een paar werkdagen een belafspraak met jouw werkgever. Met je werkgever kijken we naar de mogelijkheid om het traject (financieel) te ondersteunen en wij informeren jou over de uitkomst van dit gesprek. Wij delen nooit informatie over je hulpvraag met jouw werkgever zonder jouw toestemming.

Voor het contact met je werkgever hebben wij de volgende gegevens nodig:
– Naam bedrijf
– Naam contactpersoon
– E-mail + telefoonnummer contactpersoon

Dit kun je naar ons mailen op: werkgevers@psyned.nl, of je belt ons op: 085 3030 268. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen nemen wij contact op met je werkgever. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Informatie voor de werkgever

Mocht jouw werkgever meer informatie willen over de werkwijze, alle informatie is te vinden op onze website: www.psyned.nl/werkgevers. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op: 085 3030 268, of mail naar werkgevers@psyned.nl.

Belle

Neem contact op met Belle

"Ik beantwoord graag je vragen over de mogelijkheden van ondersteuning via je werkgever"

Bel: 085-3030268
Bel: 085-3030268
Mail: werkgevers@psyned.nl