Psychologisch Onderzoek

Psychologisch Onderzoek

Via Psychologen Nederland kun je naast een afspraak met een psycholoog een afspraak maken voor een psychologisch onderzoek, psychologische test en diagnostiek. Dit kan voor jezelf zijn, omdat je uitsluitsel wilt over wat er met je aan de hand is, of omdat je voor een ander (bijvoorbeeld een instantie, je werkgever, een advocaat of de rechtbank) een onderzoek moet ondergaan.

Diagnose

Als je vermoedt dat er sprake is van een psychische stoornis kun je via Psyned een anonieme, online test doen. Let wel, ondanks dat de test veel verheldering kan geven geeft deze geen uitsluitsel. Om een concrete diagnose te krijgen kun je het beste een psychologisch onderzoek laten doen.

Het psychologische onderzoek brengt de aard en ernst van je klachten in kaart. Je krijgt duidelijkheid over vragen waar je vermoedelijk al een tijdje mee kampt, inzicht in je klachten en weet wat je kunt doen om je klachten te verhelpen.

Het onderzoek

Het psychologische onderzoek wordt uitgevoerd door Herstelcentraal. Zij hebben ruim vijftien jaar ervaring in het uitvoeren van psychologische onderzoeken en alle medewerkers zijn zorgvuldig, betrokken en bekwaam.

Vooraf wordt je gevraagd een vragenlijst in te vullen. Het onderzoek zelf duurt ongeveer een dag en vindt plaats in een vriendelijke, aangename omgeving waar je je meteen op je gemak voelt.

Meer informatie of een afspraak maken?

Voor meer informatie over het onderzoek of het maken van een afspraak kun je bellen naar 085-4014720. De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord!

 

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Plan jouw gratis adviesgesprek