Jouw Klacht
Klacht en behandeling

Klacht en behandeling

Er zijn verschillende klachten en vraagstukken waarmee je bij een psycholoog terecht kunt. Misschien weet je al wat er aan de hand is, waar je klachten vandaan komen. Maar het kan ook zijn dat je niet weet wat er aan de hand is. Je weet dat er iets speelt, maar kunt het niet concreet benoemen. Ook dan kunnen we je helpen. Want ook al voelt het voor jou allemaal heel vreemd, de psycholoog en therapeut herkent waarschijnlijk veel in je klacht.

Klachten en hulpvragen
Je kunt bij ons terecht met onder andere de volgende vraagstukken:

Staat je klacht er niet tussen? Dat betekent niet dat deze uitzonderlijk is, of dat we je niet kunnen helpen. Integendeel! Ieder mens is anders en iedereen ervaart dingen op zijn eigen, unieke manier. Neem daarom gerust contact met ons op om je klacht voor te leggen en te horen wat we voor jou kunnen betekenen.

Behandelmethoden
Ieder mens is anders. Daarom is ook vrijwel iedere behandeling uniek en op maat gemaakt. Want wat voor jou werkt, werkt voor een ander misschien helemaal niet. Een aantal behandelmethoden wordt echter vaak (al dan niet in combinatie met elkaar) ingezet bij veel voorkomende klachten en vraagstukken: