Partners

Partners van Psychologen Nederland


Mental Health Foundation
De MHF wil dé partner bij uitstek worden als het gaat om het vergroten van kennis over psychische aandoeningen, het gesprek daarover en snelle en adequate behandeling. Tevens wil de stichting dé partner worden als het gaat om het agenderen van aandacht voor psychische ziekten en werven van middelen en belanghebbende partners ten einde depressie effectief te kunnen bestrijden.


Het Depressiegala 2017
Wij zijn er trots op dat wij dit jaar partner en sponsor waren van Het Depressiegala. Het Depressiegala moet het taboe dat heerst op depressie helpen wegnemen en jongeren en jonge vrouwen stimuleren om met elkaar over emoties zoals verdriet, angst en eenzaamheid te praten. Dit kan helpen om een depressie in een vroeg stadium te herkennen en te behandelen of zelfs te voorkomen. Wij staan als Psychologen Nederland volledig achter initiatief.


Vitaalpunt
Vitaalpunt is een behandelcentrum voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in Amsterdam en in Rotterdam. Wij brengen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en behandelen diverse fysieke en psychische klachten. We geloven in een multidisciplinaire aanpak waarbij we Praten én Bewegen combineren. Onze benadering is fris, wakker en doeltreffend.


Fysius. Het antwoord op rugpijn
Fysius is de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk die u helpt om van uw rugpijn af te komen. Fysius behandelt zowel acute als chronische klachten die met de rug te maken hebben, denk hierbij aan bekkenpijn, nekpijn, hoofdpijn. Ook andere klachten, zoals pijn in de schouder, kunnen worden veroorzaakt door een probleem in de wervelkolom. Wilt u meer weten over Fysius en/of wilt u uw rug eens vrijblijvend na laten kijken door een rugspecialist? Neem dan contact op met een van onze Rugexperts bij Fysius of bezoek onze website.


PSYmedia
PSYmedia helpt je in het vertalen van jouw persoonlijke visie, missie en passie als zorgprofessional, naar een professionele presentatie online en offline. Door middel van een sterk logo, frisse huisstijl en goed vindbare website kun jij jezelf onderscheidend profileren als praktijkhouder. Psyned en PSYmedia werken samen aan de marketing van hun psychologen. Ben je aangesloten bij Psyned en wil je ook een eigen website? Neem contact op met PSYmedia voor een speciaal Psyned-tarief.