Partners

Partners van Psychologen NederlandDokter.NL
Wij werken samen met Dokter.NL, de grootste gezondheidscommunity van Nederland. Voor Dokter.NL zijn wij een vraagbaak over psychische klachten en staan onze psychologen klaar om direct hulp aan te bieden.


Mental Health Foundation
De MHF wil dé partner bij uitstek worden als het gaat om het vergroten van kennis over psychische aandoeningen, het gesprek daarover en snelle en adequate behandeling.


Vitaalpunt
Vitaalpunt is een behandelcentrum voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in Amsterdam en in Rotterdam. Wij brengen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en behandelen diverse fysieke en psychische klachten.


Fysius. Het antwoord op rugpijn
Fysius is de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk die u helpt om van uw rugpijn af te komen. Fysius behandelt zowel acute als chronische klachten die met de rug te maken hebben, denk hierbij aan bekkenpijn, nekpijn, hoofdpijn.


PSYmedia
PSYmedia help je in het vertalen van jouw persoonlijke visie, missie en passie als zorgprofessional, naar een professionele presentatie online en offline. Onderscheidend profileren voor praktijkhouders.