Over ons

Psychologen Nederland (PSYNED)

Bij Psyned weten we dat het niet altijd makkelijk is om hulp te vragen. En als je dan toch de moed bijeen hebt geraapt, is het ook nog eens moeilijk om uit te vinden waar je de hulp kan vinden die precies bij jou past.


Dat probleem willen wij oplossen. Bij Psyned willen we het vinden van hulp zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we 1 telefoonnummer, dat je elke doordeweekse dag kan bellen tussen half negen en half negen. Aan de lijn krijg je dan iemand van ons vakkundige verwijsteam die jou kan adviseren over de juiste hulp.


We vinden altijd een psycholoog vlak bij jou in de buurt, die goed met jouw klachten overweg kan. Onze 250+ psychologen zitten namelijk door heel Nederland. Ook fijn: je kan altijd direct een afspraak maken als je dat wil – de meeste van onze behandelaren hebben geen wachtlijsten.

Wat voor behandeling heb ik nodig?
Is er een goede psycholoog in mijn omgeving?
Wie kan ik vragen om advies?
Wat als ik niet echt iets heb?
Heb ik een specialist nodig?
Krijg ik zo’n stempeltje als ik in therapie ga?
Wat wordt verzekerd en wat niet?
Hoe lang duurt het voordat ik geholpen kan worden?
Wat als ik echt iets heel raars heb?
Wat als de therapeut die ik vind niet goed is?

Wie zijn Psychologen Nederland?

Psyned is een onafhankelijke instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Bij ons zijn meer dan 250 zelfstandige psychologen en therapeuten aangesloten, verspreid door heel Nederland. Wij koppelen mensen met mentale klachten aan de juiste behandelaar.


Het team op ons hoofdkantoor verzorgt voor de behandelaars de agenda, aanvoer van cliënten, betalingen en marketing. Voor de cliënt zijn wij aanspreekpunt, informatievoorziener en doorverwijzer.


Ons doel is om de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker te maken. Er zijn nog veel onduidelijkheden en vooroordelen over mentale zorg, waardoor de drempel om hulp te zoeken voor de meeste mensen hoog is. Die drempel verlagen we door cliënten goed te informeren en door direct voor de cliënt een afspraak te kunnen inplannen bij een behandelaar in de buurt.

Meer weten?

Wil je meer weten over Psychologen Nederland, schroom dan niet om ons te bellen op 085-4014720.