Over ons
Psychologen Nederland (PSYNED)

Psychologen Nederland (PSYNED)

We weten we dat het niet altijd makkelijk is om hulp te vragen. En als je dan toch de moed bijeen hebt geraapt, is het ook nog eens moeilijk om uit te vinden waar je de hulp kan vinden die precies bij jou past.

Dat probleem willen wij oplossen. Bij Psyned willen we het vinden van hulp zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we 1 telefoonnummer, dat je elke doordeweekse dag kan bellen tussen half negen en half negen. Aan de lijn krijg je dan iemand van ons vakkundige verwijsteam die jou kan adviseren over de juiste hulp.

We vinden altijd een psycholoog vlak bij jou in de buurt, die goed met jouw klachten overweg kan. Onze 200 + psychologen zitten namelijk door heel Nederland. Ook fijn: je kan altijd direct een afspraak maken als je dat wil - de meeste van onze behandelaren hebben geen wachtlijsten.

Het team


Psychologisch verwijsteam:

Rinske 2018

Rinske

Marijke 2018

Marijke

Marcella 2018

Marcella

Melissa 2018

Melissa

Britt

Britt

Lonneke

Lonneke

Lonneke

Nadine

Lonneke

Isa

Peppermind:

Julia 2018

Julia

Marketing:

Albert

Albert

Nicole 2018

Nicole

Chantal

Chantal

Mike 2018

Mike

Mike 2018

Demi

Administratie:

Btisam 2 2018

Btisam

Management:

Patrick

Patrick


Aerjen 2018

Aerjen

Floris 2018

Floris

Wie zijn Psychologen Nederland?

Psyned is een onafhankelijke instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Bij ons zijn meer dan 200 zelfstandige psychologen en therapeuten aangesloten, verspreid door heel Nederland. Wij koppelen mensen met mentale klachten aan de juiste behandelaar.

Het team op ons hoofdkantoor verzorgt voor de behandelaars de agenda, aanvoer van cliënten, betalingen en marketing. Voor de cliënt zijn wij aanspreekpunt, informatievoorziener en doorverwijzer. 

Ons doel is om de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker te maken. Er zijn nog veel onduidelijkheden en vooroordelen over mentale zorg, waardoor de drempel om hulp te zoeken voor de meeste mensen hoog is. Die drempel verlagen we door cliënten goed te informeren en door direct voor de cliënt een afspraak te kunnen inplannen bij een behandelaar in de buurt.

Meer weten?

Wil je meer weten over Psychologen Nederland, schroom dan niet om ons te bellen op 085-4014720.