Online therapie - dichtbij

Online therapie via Skype is precies hetzelfde als gewone therapie. Met twee grote voordelen: 1)je hoeft niet naar de psycholoog toe en 2)je hebt veel meer keuze.

 

Veel mensen vinden het fijn om thuis te kunnen blijven. Je kunt je rustig voorbereiden, komt niet gehaast uit het verkeer en juist dat half uurtje voor de therapie is heel handig om voor jezelf punten te benoemen die jij wilt bespreken.

 

Welke klachten?
Met bijna alle klachten waarmee je ook naar een psycholoog of therapeut gaat. Van angstklachten, depressie, stress en burn-out, rouw- en verliesverwerking tot een negatief zelfbeeld of zingevingsvraagstukken.

 

Online therapie - de ‘klik’ als basis
De eerste keer dat je telefonisch afspreekt met de psycholoog is gratis. Je leert elkaar kennen. Je doet je verhaal en de psycholoog geeft aan wat hij of zij voor je kan betekenen. Het belangrijkste (voor het succes van de behandeling) is dat je kijkt of er een klik is.

 

Een prachtig resultaat
De behandeling is in de regel een ontdekkingsreis in jezelf. Veel klachten verhelp je door als mens te groeien. Dichter bij jezelf te komen, hardnekkige patronen te overwinnen. Dat is niet altijd makkelijk, soms heel confronterend, maar met prachtig resultaat.

 

Vergoeding door de verzekeraar
Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling binnen het basispakket. Vraag bij je verzekeraar na hoe dat bij jou zit.

 

Wil je je psychologische klacht snel aanpakken?
Kies jouw online psycholoog en maak direct een afspraak!