Contact

Direct hulp

Bel ons nummer 085 4014 720, op maandag tot en met donderdag tussen 08.30 uur en 20.30 uur en op vrijdag tot 17.30 en krijg direct iemand van ons verwijsteam aan de lijn. Als geschoolde psychologen en psychologen in opleiding kunnen zij je direct advies geven en een afspraak met een psycholoog inplannen.


Bel 085 - 4014 720 (of vraag ons om jou te bellen)

Ons verwijsteam is ma t/m do bereikbaar tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30


Hoe werkt het?


1. Je belt 085-4014720 en krijgt iemand van ons psychologisch verwijsteam aan de lijn

2. Je vertelt over je klacht en overlegt samen wat de beste behandeling en psycholoog voor jou is

3. Beslissing gemaakt? Het verwijsteam plant gelijk een afspraak voor je in

4. Jouw psycholoog ontvangt je bij de afspraak en je behandeling kan beginnen

Stuur ons een bericht


Zelf Psycholoog?

Als psycholoog bij Psyned wordt een hoop tijdrovend werk voor je weggenomen. Doordat wij de communicatie met cliënten, administratie en algemene promotie voor onze rekening nemen kan jij je als psycholoog volledig op de behandeling richten. Als zelfstandig psycholoog is dat natuurlijk wel een prettig idee.

Heb jij interesse om je als psycholoog aan te sluiten bij Psyned? Er zijn wel enkele (kwaliteits)voorwaarden verbonden aan een aansluiting bij ons, die we je graag toelichten tijdens een kopje koffie op ons kantoor. Wil jij eens langskomen om elkaar te leren kennen? Stuur een mailtje naar zorgaanbieder@psyned.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug om een afspraak te maken. Kijk hier voor meer informatie.