Cliënt ervaringen

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.


 • Petra Rouers, Heerlen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Lisette, 46 (werk gerelateerde problematiek, burn-out)

  Fijne persoonlijke betrokkenheid. Meevoelend in de situatie, aanpakkend. Goed bereikbaar en een hele fijne begeleiding om tot positief inzicht te komen en anders met de dingen om te gaan!

  Bekijk profiel
 • Marian Eikelhof, Rotterdam psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Herman, 63 (relatie- en loopbaanproblematiek)

  Marian is vasthoudend, to-the- point en ongemerkt doelgericht (de cliënt merkt dit pas achteraf). Ze dringt door tot de essentie en weet het onbespreekbare bespreekbaar te maken. Ze houdt afstand zonder weg te lopen voor functionele intimiteit, heeft een optimaal inlevingsvermogen, puttend uit rijke persoonlijke ontwikkeling. De cliënt voelt zich bij haar niet langer alleen staan in het accepteren en omgaan met de situatie.”

  Bekijk profiel
 • Evi Sommen, Tilburg psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Sanne, 30 (depressie, laag zelfbeeld)

  Je hebt me de juiste sturing gegeven om meer naar mezelf te kijken en mijn geluk en doelen achterna te gaan. Je gaf me de juiste handvaten, advies en de moed om door te zetten. Je bent een fijn, eerlijk en oprecht persoon.

  Bekijk profiel
 • Aerjen Tamminga, Amsterdam psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Peter

  “Aerjen zorgt voor rustig contact en helderheid tijdens gesprekken. Hij is eerlijk in zijn feedback en biedt hiermee vertrouwen en oprechte interesse. Op professionele wijze pakt hij gemakkelijk de rode draad en schept hij overzicht in situaties”. Bekijk profiel
 • Ben Kalkhoven, Amstelveen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: S.

  Ben is warm en betrokken. Door zijn vragen ga je anders over dingen nadenken en worden gevoelens die je niet goed kunt plaatsen duidelijker. Door mijn gesprekken met Ben kijk ik nu op een andere manier naar mijzelf en durf ik emoties meer te omarmen en er te laten zijn. Hierdoor ervaar ik meer rust. Ik woon in het buitenland waardoor we gebruik maakten van videobellen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om met Ben te gaan praten en heb er veel van geleerd.

  Bekijk profiel
 • Jelly Bootsma, Sneek psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Marjan, 32 (Hulpvraag Relatieproblematiek)

  Nu, na een en een half jaar is het weer gelukt de draad van het leven op te pakken en vertrouwen te hebben in de toekomst, samen met mijn partner.

  Bekijk profiel
 • Willem Klumper, Wassenaar psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Pieter, 63 (last van woede aanvallen)

  “Willem heeft de bron van mijn woede aanvallen opgezocht en onschadelijk gemaakt. Ik heb nooit gedacht dat het overlijden van mijn vader mij nu nog zo in de weg kon zitten.” Bekijk profiel
 • Yvonne Willems, Assen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Miranda

  Yvonne heb ik ervaren als een bijzonder aardige en toegankelijke vrouw. Helaas hebben de sessies met haar me niet echt wat opgeleverd. Met afspraken, hulpvraag en feedback werd erg nonchalant omgegaan. Het werken met poppetjes en andere voorwerpen pakte heel vertroebelend uit. Ook vond ik het storend dat Yvonne uitvoerig voorbeelden uit haar eigen leven en van andere cliënten deelde. Ik heb aangegeven dat ik geen goed gevoel had bij dit alles. Dat resulteerde helaas niet in bijsturing van de behandeling en communicatie. Na vijf sessies heb ik het opgegeven.

  Bekijk profiel
 • Shirley Ronnes, Woerden psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Naomi

   “In mijn gesprekken met Shirley heb ik geleerd om breder en genuanceerder te kijken naar mezelf. Ze wist met simpele vragen snel inzicht te geven in alle grijstinten die er tussen zwart en wit zitten.”

  Bekijk profiel
 • Hanneke Francken, Heemstede psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Marja en Martijn (zoon

  Hanneke heeft ons erg geholpen in het contact met elkaar. We communiceren weer beter met elkaar, hebben meer begrip voor elkaar en geven elkaar meer de ruimte. We kunnen weer samen lachen!

  Bekijk profiel