Cliënt ervaringen
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.


 • Sandra Aagenborg, Goes psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Melissa

  Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Sandra. Naast inzicht, gaf zij mij ook praktische tools in handen, die toen maar ook nu nog heel bruikbaar zijn in mijn leven. Dat is goud waard. Daarnaast is het heel fijn om met iemand te kunnen praten, die niet oordelend is, en die mij de ruimte gaf om mijn eigen beslissingen te maken. Het gaat nu goed met me, maar het idee, dat mocht ik weer eens vastlopen, dat Sandra er dan is, is heel prettig. Sandra is heel professioneel, maar omdat ze zo hartelijk is, voelt ook een beetje als een vriendin

  Bekijk profiel
 • Eline van der Wel, Almere psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Vanaf het moment dat ik binnen stapte in de praktijk voelde ik mij al vrij snel op mijn gemak. Eline is rustig en kan goed luisteren, wat het praten met haar makkelijk maakt. Ze is begripvol, praktisch en positief. Door haar doortastendheid kreeg ik steeds meer inzicht in mijn problemen. Ze legde al snel de spreekwoordelijke vinger op de zere plek. Je merkt dat Eline veel kennis en ervaring heeft. Ze geeft je bruikbare tips mee die je in de praktijk kunt toepassen. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig ervaren en wat voor mij vooral handig was, waren de flexibele afspraakmomenten. ’s Avonds kon ik ook afspraken met haar inplannen, wat het makkelijker maakte om te combineren met mijn werk.

  Bekijk profiel
 • Nine Lutgert, Alkmaar psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  In november ben ik bij Nine terecht gekomen wegens overspannenheid door omstandigheden in mijn privésfeer. Nine heeft mij laten inzien waar ik de fout in ging en heeft mij handvatten meegegeven om mijn hoofd weer tot rust te krijgen. Ik heb de sessies met haar als zeer prettig en ontspannen ervaren. Door haar open uitstraling met een vleugje humor voelde ik mij direct op mijn gemak en voelden de sessies minder zwaar. Dankzij haar heb ik mijn leven nu weer grotendeels op de rit en weet ik wat ik moet doen als ik merk dat de stress weer toeneemt.

  Bekijk profiel
 • Judith Spiering, Den Haag psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Susanne

  Ik heb in verband met een depressieve stoornis enkele maanden samen met Judith gewerkt. Zij heeft mij onwijs veel geholpen en ik kan haar aanbevelen als psychotherapeut/coach. Judith is vriendelijk, open, meelevend en praktijkgericht, wat ik enorm waardeer. Ook een vriendin van mij heeft Judith als erg behulpzaam ervaren.

  Bekijk profiel
 • Bettine Schreuders, Hilversum psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Willemijn

  Toen ik na een eerdere behandeling bij Bettine terecht kwam was het snel duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. Dit hebben we toen gelijk aangepakt op een heldere en directe manier. Het was hard werken voor mij, en niet altijd leuk, maar ik voel me nu een ander mens. Zo kan het ook!

  Bekijk profiel
 • Bettine Schreuders, Zeist psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Willemijn

  "Toen ik na een eerdere behandeling bij Bettine terecht kwam was het snel duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. Dit hebben we toen gelijk aangepakt op een heldere en directe manier. Het was hard werken voor mij, en niet altijd leuk, maar ik voel me nu een ander mens. Zo kan het ook!"

  Bekijk profiel
 • Bernadette Kwaks, Helmond psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Wij waren door alle problemen onze koers volledig kwijt. Gelukkig konden wij met onze (relatie)problemen de volgende dag al bij Bernadette terecht. Een heel fijn contact vanaf het eerste moment. Zij heeft ons binnen enkele sessies op het juiste pad gekregen.

  Bekijk profiel
 • Carla van Meurs, Doetinchem psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Inge

  Toen ik geveld werd door een burn-out wist ik dat er werk aan de winkel was. Ik had geen betere therapeute kunnen treffen dan Carla. Een prettige, down-to-earth persoon met wie je snel tot de kern geraakt. Ik heb mijn verleden een plek gegeven, hard aan mezelf gewerkt en zie de toekomst nu weer zonnig tegemoet. Carla, enorm bedankt!

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Haarlem psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Marco

  Julia heeft een prettige en doelgerichte aanpak. Ben erg tevreden met de manier waarop ze mij geholpen heeft. Dank Julia!

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Amsterdam psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Marco

  Julia heeft een prettige en doelgerichte aanpak. Ben erg tevreden met de manier waarop ze mij geholpen heeft. Dank Julia!

  Bekijk profiel