Cliënt ervaringen

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.


 • Marjan van Biert, Apeldoorn psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Kirsten

  Hele fijne ervaring en ben erg goed geholpen. Marjan is heel fijn in de omgang en ik zou haar zeker aanraden.

  Bekijk profiel
 • Yara van Gendt, Zwolle psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Margreet

  Ik heb Yara ervaren als een vriendelijke jonge vrouw die goed luistert, samenvat en helpt om op een andere manier naar zaken te kijken. Onder andere door de gesprekken met Yara, heb ik mijn werk weer op een goede manier op kunnen pakken.

  Bekijk profiel
 • Liza Omran, Groningen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Ik voelde me gelijk heel veilig bij Liza. Een hele prettige, rustige en respectvolle benadering. Ze heeft me heel goed geholpen weer in contact met mijzelf te komen en gevoelens toe te laten. Ik heb vertrouwen in de toekomst, ik heb geleerd mij volledig over te kunnen geven. Dank je wel Liza, zonder jou hulp was dat nooit gelukt!

  Bekijk profiel
 • Sandra de Cocq, Leeuwarden psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Leonie en Marc

  We zijn bij Sandra terecht gekomen, omdat we al langer tegen onze onderlinge verschillen aanliepen. Dit leverde veel ruzies op. Door haar aandacht, warmte, humor en overzicht in onze gesprekken zijn we enorm geholpen. We kennen elkaar beter en weten rekening te houden met elkaars angsten en behoeften. Het heeft ons weer veel dichter bij elkaar gebracht!

  Bekijk profiel
 • Roanne Helwig, Eindhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anke

  Samen met mijn vriend ben ik een jaar relatietherapie gehad bij Roanne. Ondanks hoge spanning voor de gesprekken wist Roanne ons in alle rust mee te nemen in een proces, waarbij we dichter bij onszelf zijn gekomen en dus ook dichter bij elkaar. Roanne heeft in een jaar tijd ons flink in beweging gekregen om ons leven te veranderen, hier zijn wij haar erg dankbaar voor

  Bekijk profiel
 • Sandra de Cocq, Leeuwarden psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Kirsten

  “Ik zet je even stop” zijn de simpele en doeltreffende woorden die Sandra bij mij gebruikt, en het werkt! Samen met haar ga ik terug naar mijn gevoel en behoeften. De gesprekken met Sandra zijn in mijn ervaring begripvol, reflecterend maar ook direct, zodat ik iedere keer een klein stapje verder kom in mijn ontwikkeling. Er zijn niet veel mensen die mij zo kunnen benaderen, Sandra doet dat op een heel natuurlijke wijze, gelukkig met de nodige humor!

  Bekijk profiel
 • Karlijn Nienaber, Amsterdam psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Minke

  Karlijn helpt mij om op een nieuwe manier te kijken naar mezelf en het leven. Ze heeft me de meest waardevolle inzichten gegeven, voor mij cruciaal voor een gelukkig leven.

  Bekijk profiel
 • Milou van Velsen, Enschede psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Ik kon snel terecht voor een afspraak vanwege mijn angstklachten. Milou luistert echt naar je verhaal zonder oordeel. Er liggen geen kant- en- klare oplossingen klaar, maar ze denkt mee in jouw situatie en mogelijke oplossingen of stappen die je kunt zetten om je doelen te bereiken. Hierin bepaal je zelf wat je wel en niet wilt. Ik heb het als prettig ervaren dat, hoewel het soms confronterend kan zijn om de diepte in te gaan, er ook geregeld momenten waren waarin we met enige luchtigheid de soms zwaardere onderwerpen konden bespreken.

  De gesprekken met Milou hebben me geholpen om op een andere manier naar mezelf te kijken en realistische doelen te stellen. Mijn angst- en stemmingsklachten zijn niet geheel verdwenen maar door er anders naar te kijken en er anders mee om te gaan, beperken ze mij veel minder in mijn dagelijks leven waardoor ik weer meer kan ondernemen en genieten.

  Bekijk profiel
 • Sandra de Cocq, Leeuwarden psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anton en Lucy

  Sandra weet goed tot de kern te komen!

  Bekijk profiel
 • Roger Kramer, Schoonhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Dirk

  Waren slechts enkele sessies, maar Roger kwam snel tot de kern. Hij wist een mooi verband te leggen tussen mijn vechtsport en hoe ik in het dagelijks leven communiceer. Dat geeft mij een herkenbare 'kapstok' voor de zaken waarover hij me liet nadenken en meegaf. Nooit gedacht dat ik nog eens zou gaan mediteren. Maar dat werkt dus..

  Bekijk profiel