Cliënt ervaringen

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.


 • Jacqueline Stet, Almere psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Louis

  Na een aantal mooie sessies met Jacqueline is het kwartje bij mij gevallen. Op een respectvolle, directe en inspirerende wijze hield zij mij een spiegel voor waardoor ik mijn zelfkennis heb vergroot en daardoor dichter kwam bij mijn ware passies en drijfveren in het leven.

  Bekijk profiel
 • Theodoor Gerrits, Ermelo psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Mark

  Na een fikse overspannenheid dan wel een burn-out ben ik via mijn werk bij je terecht gekomen. Dit werd mijn eerste ervaring met een psycholoog. Ik was al snel op mijn gemak bij je. Je liet me snel inzien wat ik moest doen en vooral ook wat ik moest laten en hoe ik anders om kon gaan met (werkgerelateerde) situaties. Dit naast advies over sport, slaap en voeding. Ik heb je talrijke tips met beide handen aangepakt, en niet zonder resultaat! Ik werk inmiddels weer en ik heb een veel betere werk/privé balans gevonden. Waarvoor hartelijk dank!

  Bekijk profiel
 • Jos Smits, Tilburg psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Henk

  Nog niemand in mijn carrière als client heeft zo grondig met mij meegekeken. Nu zie ik beter wat er allemaal speelt en hoe het mij geraakt heeft. Maar vooral hoe ik het anders kan aanpakken.

  Bekijk profiel
 • Anneke van Montfort, Roermond psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Elly

  In de gesprekken met Anneke heb ik geleerd om beter voor mezelf op te komen en te relativeren. Hierdoor ben ik veel minder gestrest en opener geworden naar anderen. Uiteindelijk ook de liefde gevonden, hier was ik voorheen nog niet klaar voor ook al wilde ik dit wel.

  Bekijk profiel
 • Jacqueline Stet, Almere psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Kim

  De manier van begeleiden van Jacqueline vond ik heel bijzonder. Er was nog duidelijk wat ‘oud zeer’ dat door Jacqueline is getriggered en waar ik nu aan heb gewerkt. Dat doet mij erg goed.

  Bekijk profiel
 • Julia van Alphen, Amsterdam psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Esmee

  Julia heeft mij zeer goed geholpen de afgelopen periode en de gesprekken waren erg fijn. Mede dankzij deze gesprekken, verschillende opdrachtjes en adviezen voel ik mij weer positiever, zekerder en pieker ik minder. Bedankt Julia!

  Bekijk profiel
 • Merijn de Bruin, Alkmaar psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Petra, 57, (Burn Out)

  “Hij heeft mij meer inzicht gegeven in mijn eigen kenmerken. Ik ben eerder alert op beginnende onrust bij mezelf en weet nu welke concrete maatregelen ik kan nemen.”

  Bekijk profiel
 • Sandra de Leeuw - Becht, Goes psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: S.

  De begeleiding van Sandra heb ik als zeer waardevol ervaren, met name haar plan van aanpak betreffende de problematiek die ik heb. Ook haar geduld om te luisteren heb ik als fijn ervaren, daarom kan ik Sandra van harte aanbevelen.

  Bekijk profiel
 • Evi Sommen, Tilburg psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Joost

  Evi is een warm en aangenaam persoon die me prima geholpen heeft om mijn stress niveau aan te pakken. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me begrepen en kreeg de bevestiging dat ik op de goede weg zat. De handvatten die Evi me gegeven heeft hebben me hierbij verder ondersteund, waardoor ik me ieder dag iets beter ging voelen en al snel weer het gevoel kreeg lekker in mijn vel te zitten.

  Bekijk profiel
 • Liza Omran, Groningen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Ik voelde me erg op mijn gemak bij Liza en had het idee dat ik alles kon zeggen. Ze denkt met je mee en zet je aan het denken, voor mij werkte dat erg goed!

  Bekijk profiel