Cliënt ervaringen
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.


 • Jasmin Vogeley, Eindhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Theo, 65 (levensloopgerelateerde problematiek)

  “Ik kwam bij Jasmin omdat ik heel vele onrust van binnen voelde. Dat was erg onprettig voor mij. Dankzij haar benadering en de documentatie is de rust voor een groot deel terug gekeerd. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Jasmin. Zij kan goed luisteren en doorvragen. Zij blijft rustig en evenwichtig. Ik voelde me veilig bij haar.”

  Bekijk profiel
 • GZ Psycholoog Kim Biesmans, Eindhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Rini

  Zeer open, vriendelijk, eerlijk en professioneel psychologe. Ze is niet bang te zeggen waar het op staat, waardoor je er echt wat aan hebt. Ging iedere keer met een goed gevoel weer naar huis.

  Bekijk profiel
 • Jessica Pijl, Castricum psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Carla

   “In mijn gesprekken met Jessica heb ik geleerd om breder en genuanceerder te leren denken. Ik kwam erachter dat bepaalde gedachten en bepaald gedrag me niet hielpen, en zij hielp mij met ander gedrag dat effectiever was. Ik heb nieuwe vaardigheden geleerd. Ik kan mezelf nu leren geruststellen, en heb weer vertrouwen. Zij wist op een respectvolle manier mij snel inzicht te geven in mezelf en gedragspatronen waar ik in vast zat, en mij te helpen tot ander gedrag te komen”.

  Bekijk profiel
 • Yvonne Ludwig, Leiden psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij Yvonne. Moeilijk te benoemen waardoor precies zo een gevoel ontstaat. Het was er gewoon. Het heeft mij inzicht gebracht, wat meer vertrouwen in mezelf en wat meer rust in mijn leven. Ik zou de stap naar haar zo weer maken indien dit nodig zou zijn.

  Bekijk profiel
 • Margreeth van den Toorn, Arnhem psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Alie

   "Margreeth gaf op een betrouwbare, open en zorgvuldige manier inzicht in mijn problemen zodat ik ze vervolgens met haar begeleiding kon aanpakken en oplossen."

  Bekijk profiel
 • Jasmin Vogeley, Eindhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Sophie, 46 (overspannen)

  “Jasmin is heel prettig in de omgang. Zij kan dingen over mij vertellen waar ik zelf nog niet aan gedacht had en dat doet zij op een heel prettige manier. Ik heb veel geleerd over mezelf, ben gehoord en serieus genomen en ik heb weer handvatten om zelfstandig door te gaan. Ik ben de moeite waard en voel mij goed over mezelf. Jasmin streeft ernaar de cliënt in haar kracht te zetten en te leren dat vast te houden. Daarnaast vind ik haar kennis en kunde over "de mens" overstijgend. Zij weet veel van verschillende gebieden en problematieken wat haar zo ontzettend kundig in haar vak maakt.”

  Bekijk profiel
 • Annelies de Jager, Gouda psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Femke

  Annelies is een rustige, begane vrouw die mij vanaf het eerste gesprek op mijn gemak wist te stellen. Ze luistert zonder te oordelen en geeft rake tips en advies waar ik nog lang op terug zal kunnen vallen. Ik voelde me heel erg welkom en begrepen, waardoor het nooit een drempel was om er heen te gaan. De positieve feedback die op deze website stond, overtuigde mij om haar als psychologe te kiezen en dat zou ik anderen ook aanraden!

  Bekijk profiel
 • Frederike Mewe, Haarlem psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Kees

  De reden dat ik bij Frederike aanklopte was dat ik last had van faalangst. Ik had absoluut geen zelfvertrouwen. Ik kon spanningen niet tackelen en lag ’s nachts vaak wakker. Door de begeleiding van Frederike ken ik mezelf beter en vind ik mezelf waardevoller. Dat geeft een zelfverzekerd gevoel. Ik vind Frederike vakkundig. Ze luistert goed en weet snel tot de kern te komen door goede vragen te stellen. Haar psychologische benadering in combinatie met haar nuchterheid en rustige, geïnteresseerde houding maken haar erg prettig om mee te werken. Ik zou Frederike absoluut aanbevelen aan anderen.

  Bekijk profiel
 • Timon Linschooten, Zutphen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Isa

  De coaching heeft me bewust gemaakt van mijn persoonlijke valkuilen. Ik heb geleerd om lastige, stressvolle situaties op een meer constructieve, accepterende manier tegemoet te treden en mij minder door mijn emoties te laten meeslepen.

  Bekijk profiel
 • Tessa Hoekzema, Utrecht psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Marijke

  Ik voelde mij heel begrepen door Tessa, al mijn gevoelens mochten er zijn, hoe onredelijk of stom ik ze zelf ook vond. Ik heb geleerd dat ik mezelf serieus mag nemen en begrijp beter hoe dingen bij mij werken.

  Bekijk profiel