Cliënt ervaringen

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.


 • Frederike Mewe, Haarlem psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: San

  Op het moment dat ik hulp heb gezocht bij Frederike zat ik volledig met mezelf in de knoop. Hierdoor heeft mijn huwelijk ook heel wat te verduren gehad. Eigen keuzes maken, nee zeggen, staan achter je normen en waarden en bij je eigen gevoel blijven was iets waar ik totaal niet mee bekend was Door de alle warme gesprekken, visualisaties, het teruggaan naar de basis/jeugd, opdrachten en oefeningen ben ik nu op een punt waar ik nooit van had durven dromen om daar ooit te komen. Ook mijn man veel hulp gehad aan de gesprekken die hij (en wij samen) met Frederike heeft mogen hebben. Ik durf te zeggen dat ik nu leef met veel meer zelfcompassie, dat ik achter mijn (kern)waarden sta en dicht bij mijn gevoel blijf dankzij Frederike.

  Bekijk profiel
 • Shirley Ronnes, Woerden psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Mark

  Shirley heeft ons enorm geholpen om onze relatie een stuk prettiger te maken. De escalaties die we eerder heel vaak hadden en bijna het einde van onze relatie betekende, hebben we nu nauwelijks meer. En als we ons er toch een keer toe laten verleiden, hebben we de tools in handen om het tijdig bij te sturen, en het vervolgens van ons af te laten glijden. Shirley heeft ons zeer toegewijd en professioneel begeleid, en wij kunnen haar dan ook van harte aan bevelen!

  Bekijk profiel
 • Henriette Pilkes, Alkmaar psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: C.

  Ik ben erg blij dat ik ben toegewezen aan Henriette. Ze is een lieve en rustige vrouw en ik voelde me eigenlijk meteen op me gemak. Ze luistert altijd aandachtig en ze begrijpt me goed. Ik merk echt dat ik vooruit ga met de sessies die ik met haar heb. Ik ben echt blij met Henriette en ik raad haar absoluut aan!

  Bekijk profiel
 • Mark Alves, Breda psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Sanne

  Een jaar geleden ben ik doorverwezen naar Mark. Vanaf moment een voelde ik mezelf al gelijk heel erg op mijn gemak bij hem. Hij is erg direct en zegt waar het op staat, draait er niet omheen. Voor mij de beste manier om geholpen te worden en de problemen goed aan te pakken. Daarnaast heel erg respectvol en een positieve kijk op de situatie met af en toe op de gepaste momenten humor. Echt een aanrader!

  Bekijk profiel
 • Delicia Takes, Hoorn psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Paul

  Delicia heeft mij heel goed geholpen. Ze is een goede luisteraar, analytisch scherp, geduldig en doortastend. Dankzij haar heb ik nu vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ik beveel haar zeker aan.

  Bekijk profiel
 • Liesbeth Venema, Zwolle psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Ria

  Ik had een moeilijke relatie met mijn moeder en ik ben goed geholpen door het krijgen van handvatten hoe ik verder moet. Voel me veel beter en weet voor de toekomst hoe ik er mee om moet gaan.

  Bekijk profiel
 • Ans Schepers, Eindhoven psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Ans heeft mij in een moeilijke periode geholpen om mijn leven te herpakken op een professionele maar tegelijk warme manier. Ik had nog geen ervaring met psychologen en daarom in het begin sceptisch over de hulp die ik zou ontvangen. Al snel voelde ik mij welkom en op mijn gemak bij Ans en zorgde ze er voor dat ik handvatten meekreeg om moeilijke situaties te kunnen overwinnen. Ook heb ik mijzelf als persoon beter leren kennen doordat ik geconfronteerd ben met karaktertrekjes en gewoontes die ik zelf niet door had. Deze confrontatie heeft mij bewust gemaakt van bepaalde dingen die mij het leven onbewust vaak lastiger maken dan het werkelijk is. Ans is een ontzettend aardige en kundige psycholoog die mij passende hulp heeft geboden in een moeilijke periode.

  Bekijk profiel
 • Corinne Holtkamp-Kleine, Haaksbergen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Arbo-arts

  In een ingewikkeld re-integratie vraagstuk heb ik nauw samengewerkt aan het vinden van de oplossing, Corinne als psycholoog en coach en ik als arbo-arts. Het resultaat: een duurzame werkhervatting voor meneer in ander werk. Voor zowel werkgever als werknemer de perfecte oplossing. Een resultaat dat met name te danken is aan de effectieve en vernieuwende aanpak van Corinne.

  Bekijk profiel
 • Jan Aukes, Den Bosch psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Christine

  Ik merk dat ik behoorlijke stappen heb gemaakt de afgelopen periode met dank voor jouw begeleiding daarin. Ik kan dan ook in alle eerlijkheid zeggen dat het goed gaat met mij. Ik wil je graag bedanken voor de begeleiding en wens je het beste toe voor de toekomst!

  Bekijk profiel