Cliënt ervaringen

Cliënt ervaringen

Hier lees je de laatste 10 ervaringen van onze cliënten.

Kijk voor meer ervaringen even op onze profielpagina's. Je kunt hier ook je eigen ervaring plaatsen.


 • Kay-Lee Vermeulen, Schiedam psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Simon, 31 (burnout en depressie)

  “Ik kwam met tegenzin voor het eerst bij een psycholoog, maar ben door mijn gesprekken met Kay-Lee daadwerkelijk tot de kern van mijn burnout gekomen. Hier heb ik de rest van mijn leven profijt van”.

  Bekijk profiel
 • Marian Eikelhof, Rotterdam psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Inge

  "Dankzij mijn sessies met Marian kan ik eindelijk voor mezelf opkomen. Al het zelfvertrouwen dat mij in mijn kinderjaren is afgenomen groeit langzaam maar zeker weer terug. ik ben eindelijk assertiever. Met hulp van Marian ben ik de persoon aan het worden die ik wil zijn."

  Bekijk profiel
 • Ariane Sprengers, Breda psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Echtpaar Pietersen (relatieproblematiek)

  Ariane heeft ons de mogelijkheid geboden om een open en veilige setting te creëren waarin we ons kwetsbaar konden op stellen. Het bleek een doorbraak voor een verdieping in onze relatie. Een dankbaar echtpaar.

  Bekijk profiel
 • Leone Wevers-Zwarts, Delft psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Kim

  Ik ben door Leone behandeld voor depressieve en ptss klachten. We hebben elkaar iets minder dan een jaar lang elke twee a drie weken gezien. Ik ben super blij dat ik haar heb gevonden als behandelaar, omdat ze zowel een luisterend oor kan zijn als je een schop onder de kont te geven. En dit alles zonder me ook maar 1 keer een ongemakkelijk gevoel te geven. Ze heeft me in dit jaar tijd veel over mezelf te weten laten komen, en ik ben nog nooit in een psychisch stabielere staat geweest als dat ik nu ben. De sessies zijn al een jaar achter de rug, maar doordat ze me handvaten heeft gegeven om mezelf te ondersteunen ben ik bijna niet meer tegen dezelfde problemen aan gelopen als voorheen. Ik zou de behandeling van Leone aan iedereen aan durven raden, ook als je net zoals ik een student bent in delft en een druk en stressvol tijdschema hebt. 5 van de 5 sterren voor mij

  Bekijk profiel
 • Henneke Versteeg, Tilburg psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Edith

  Normaal gesproken praat ik niet graag over mezelf en het was dus een hele stap om een afspraak te maken. Bij Henneke voelde ik me direct op mijn gemak. Ze stelt precies de goede vragen op het juiste moment en kan heel mooi samenvatten wat je bedoelt. Dit doet ze op een bijzonder professionele en warme manier. Ze heeft me veel laten inzien en me veel vertrouwen gegeven om het weer zelf te kunnen.

  Bekijk profiel
 • Arco Poot, Capelle aan de IJssel psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Sandra

  De afgelopen weken is er veel gebeurd, bellen naar mijn oude werkgever was tot een paar maanden geleden ondenkbaar. Weer solliciteren naar werk in mijn oude vakgebied was al helemaal uitgesloten. Nu, stukje bij beetje, krijgt alles vorm en een plekje. Ik ben gaan nadenken over mijn koers en wil weer in mijn ‘oude’ vak gaan werken op verschillende locaties om te ervaren hoe het daar is; ik ben heel nieuwsgierig hoe dat zal zijn. De 'rust' keert langzaam weer terug. Ik voel dat ik de dirigent ben in mijn leven en niet mijn huidige werk.

  Bekijk profiel
 • Tessa Hoekzema, Utrecht psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  De behandeling bij jou hebben we als heel positief ervaren, we vonden je een prettige psycholoog die heel goed luisterde en toegankelijk was. Het was voor ons best wel een grote stap om in therapie te gaan, maar we zijn blij dat we dit hebben gedaan. Vanaf de eerste sessie gaf je ons de ruimte om te kunnen zeggen wat er speelde. We kijken ook positief terug op het resultaat van de behandeling, we zijn blijer met elkaar en hebben meer waardering voor elkaar.

  Bekijk profiel
 • Arco Poot, Capelle aan de IJssel psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: René

  Ik klopte aan bij Arco in een periode die erg moeilijk voor me was. Na mijn afstuderen bleken een aantal dingen die ik voor waar aan nam, over mezelf, over mijn passies en over de arbeidsmarkt, dat niet te zijn. Door middel van coaching heeft Arco me ontzettend geholpen mezelf weer wat beter te leren kennen, nieuwe keuzes te maken en ook echt daadwerkelijk stappen te nemen om die keuzes te realiseren. Nu heb ik een fantastische carrière die perfect bij me past, zowel qua inhoud als cultuur, in een vakgebied wat ik nooit verwacht had. Bekijk profiel
 • Arco Poot, Capelle aan de IJssel psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Ellen

  Het gaat weer goed met mij na een zware periode; ik slaap weer goed en heb weer genoeg energie. Ik herken de signalen als ik te veel van mezelf verg, en kan dan terugschakelen. Ik loop nog wel eens tegen een grens aan, dat herken ik nu, en daar zit ik niet mee. Ik heb de angst kunnen laten, kan ineens toch verontwaardigd/boos of verdrietig zijn om iets maar dit relativeren gaat veel sneller. Ik ga er vanuit dat dit er bij hoort en dat het weer een balans gaat vinden in de loop der tijd. Arco heeft me echt heel veel gegeven met de therapiegesprekken.

  Bekijk profiel
 • Sandra Aagenborg, Goes psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

  Van: Anoniem

  Hartelijk bedankt voor je hulp. Vooral het waarnemen zonder oordeel is voor mij erg waardevol. Ik ga de komende tijd zeer zeker genieten van mijn nieuwe verworven wijsheden!

  Bekijk profiel