Chronische vermoeidheid

Moe zijn. Iedereen heeft er wel eens last van. Bijvoorbeeld na een nacht slecht slapen, of in een drukke periode. Als het sporadisch voorkomt is er weinig aan de hand. Maar het wordt anders als je voortdurend moe bent. Dan is er mogelijk sprake van chronische vermoeidheid.

Wat is chronische vermoeidheid?

We spreken van chronische vermoeidheid als je langer dan 6 maanden vermoeid bent, zonder dat er een medische reden voor is. Hoe lang je ook slaapt en hoe veel rust je ook neemt, je vermoeidheid gaat niet over.

Chronische vermoeidheid kan je flink belemmeren in het dagelijks leven. Je hebt nergens meer zin in en juist omdat je je nu extra bewust bent van alles wat je nog moet doen wordt de vermoeidheid alleen maar erger.

Als chronische vermoeidheid je leven beheerst

Als chronische vermoeidheid jouw leven beheerst is het verstandig om een afspraak te maken met een psycholoog. Dit kan meteen via 085 – 4014720.

Samen kijken jullie stap voor stap hoe de klachten verminderd kunnen worden. De vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben. Daarom is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de oorzaak van de vermoeidheid en van hieruit toe te werken naar een oplossing.

Ben jij voortdurend moe?

Een psycholoog kan je helpen de oorzaak te vinden van je vermoeidheid en helpen je klachten te verminderen. Bel met ons verwijsteam voor advies of om een afspraak te maken bij een psycholoog die bij jou past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog