Relatietherapie Rotterdam - Janneke Rienstra


Janneke Rienstra

Janneke Rienstra

  • Schiekade 830 (2e verdieping)
    3032 AL Rotterdam
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Rotterdam

Relatietherapie verbetert de kwaliteit van een relatie, ongeacht hoe goed of slecht die is. Je kunt aan allerhande aspecten van jullie samenzijn werken. Niet omdat het slecht gaat, maar omdat jullie vermoeden dat het nog mooier kan en daar graag samen, en met een psycholoog dieper op inwillen gaan.

Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma

Ik kon de ongedwongen sfeer bij Janneke erg waarderen.
Jack
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 7 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Janneke Rienstra

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Janneke Rienstra Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Janneke Rienstra Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Relatietherapie Rotterdam

Natuurlijk, ruzie hoort erbij. Heel normaal en heel gezond. Maar, het moet niet te gek worden. Waarschijnlijk weten jullie het al een tijdje, het gaat gewoon niet meer. Het geduld dat je eerst op kon brengen, de charme die je zag in bepaalde onhebbelijkheden, het gevoel ‘maatjes’ te zijn - het is allemaal verdwenen. En nu ziet het er allemaal zó somber uit dat jullie twijfelen of jullie wel samen verder moeten gaan.

Echte hulp
Toch is relatietherapie het beste wat je kunt doen bij een vastlopende relatie (en trouwens, ook als jullie relatie goed gaat kan een relatietherapeut je heel veel verrijking bieden). In de eerste plaats omdat er iemand bijkomt die jullie in gesprek kan brengen. Want daar schort het zeker weten aan.

Anders dan vrienden en familie is de therapeut in staat jullie allebei te laten spreken maar belangrijker nog: te laten luisteren. Daarbij herkent de relatietherapeut patronen in jullie ‘chemie’ en kan jullie handvatten geven daar uit te breken.

Doorbreken van neerwaartse spiraal
Ik zal in eerste instantie samen met jullie opnieuw naar jullie als individu en in relatie tot elkaar kijken. Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels oogkleppen voor elkaar en ‘zien’ jullie elkaar dus niet. Misschien heeft één van jullie wel een heel ander probleem dat tussen jullie onuitgesproken bleef - een depressie bijvoorbeeld, een burn-out of een onverwerkt trauma. Iedere relatie is anders, dus ik weet niet wat jullie weer opnieuw aan elkaar kunnen laten zien, maar ik weet zeker dat het er is.

Daarmee doorbreken we de neerwaartse spiraal en kunnen we samen aan de slag. ‘Liefde is een werkwoord’, luidt het gezegde en dat geldt in mijn praktijk zeker. En ik zeg het maar vast, we gaan echt aan het werk.

Samen naar een oplossing zoeken
Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even naar Relatietherapie Rotterdam ter attentie van Janneke Rienstra. Ik help jullie graag!

Janneke Rienstra Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.