Petra Wessels


Petra Wessels

Petra Wessels

  • Agneshove 79
    2215 HS Voorhout
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Voorhout nabij Sassenheim

Er is pijn, verdriet, teleurstelling. Er zijn angsten, verwachtingen en tekortkomingen. Jullie gesprekken zitten vast in explosieve patronen die de weg versperren om écht tot die onderwerpen te komen. Ik help jullie weer met elkaar te communiceren.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Negatief zelfbeeld

Jij bent uniek en daarin kan ik mijn nieuwsgierigheid helemaal kwijt.
Petra
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 2 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Petra Wessels

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Petra Wessels Agneshove 79
2215 HS Voorhout

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Voorhout - nabij Sassenheim

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Voorhout.

Petra Wessels Agneshove 79
2215 HS Voorhout

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Hervind je liefde bij Relatietherapie Voorhout - Nabij Sassenheim

Een zwart hart
Jullie zijn vreemden. Je spreekt elkaars taal niet meer. Je bouwt op stilte of ruzie, soms weet je niet eens waarom. Het leed van crisis in de liefde overschaduwt alles. Je sleept je door de dagen. Thuis wil je weg, buiten wil je naar huis. Er is een basaal gevoel van veiligheid verdwenen. Je hart is zwart en je ziet geen licht.

Een goed gesprek bij Relatietherapie Voorhout nabij Sassenheim
Er is pijn, verdriet, teleurstelling. Er zijn angsten, verwachtingen en tekortkomingen. Jullie gesprekken zitten vast in explosieve patronen die de weg versperren om écht tot die onderwerpen te komen.

Door eens langer te luisteren, meer tijd te geven en andere verwoording te vinden, leer je de verhalen achter de reactie beter zien. Je opent jezelf, je geeft ruimte voor de ander.

Een omhelzing van geliefden
Door dat te doen, geeft je elkaar weer een hand. Jullie herstellen de veiligheid en geven elkaar de kans er weer te zijn. Zonder instant allergische reacties op elkaars manieren. Jullie zijn liever voor elkaar, voor jezelf en jullie weten beter waar jullie vandaan komen en waar jullie naartoe willen. Dat opent mogelijkheden. Dat geeft ruimte.

Op weg
Bij beëindigen van de behandeling kijken we terug. Waar kwamen jullie ook alweer voor? Wat was precies jullie wens? Waarschijnlijk hebben we het daar al een hele tijd niet over gehad.

In de meeste gevallen blijkt het inmiddels kinderlijk eenvoudig die problemen op te lossen. Dat voelt ook fijn; dat datgene wat zo groot was nu zo klein blijkt. Dat laat voelen van hoe ver jullie kwamen en hoeveel jullie bereikt hebben.

Contact
Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Voorhout? Bel of mail naar Relatietherapie Voorhout ter attentie van Petra Wessels. Ik leer jullie graag kennen!

Petra Wessels Agneshove 79
2215 HS Voorhout

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.