Relatietherapie Utrecht - Ellen Huijsmans


Ellen Huijsmans

Ellen Huijsmans

  • Boomstraat 2
    3582 KR Utrecht
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Utrecht

Als relatietherapeut breng ik samen met jullie de problemen in de relatie in kaart. Hieruit kunnen onder andere nieuwe omgangsvormen en een betere communicatie voortkomen. Doel van de relatietherapie is het doorbreken van de neerwaartse spiraal en ervoor zorgen dat de relatie voor jullie allebei weer bevredigend wordt.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Trauma
Oplossingsgerichte Therapie
ACT

Met de oplossingsgerichte werkmethode van Ellen ervaar je snel vooruitgang
Lisa
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 23 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Ellen Huijsmans

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Ellen Huijsmans Boomstraat 2
3582 KR Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Utrecht.

Ellen Huijsmans Boomstraat 2
3582 KR Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Relatietherapie Utrecht

Relatietherapie richt zich in eerste instantie op het oplossen van problemen in een liefdesrelatie. In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor. Dit is normaal en hoeft niet te betekenen dat je relatie slecht is.

Verdieping van je relatie
Relatietherapie is niet alleen bedoeld als laatste redmiddel. Het is bijvoorbeeld ook een heel goed middel om tot verdieping van een relatie te komen. Tijdens relatietherapie kan ook duidelijk worden dat beide partners er alsnog voor kiezen om de relatie te beëindigen, of om een zogenaamde "proefscheiding" aan te gaan. In dat geval kan de relatietherapeut het paar begeleiden om dit proces zo soepel en respectvol mogelijk te laten verlopen.

Als relatietherapeut kan ik echter geen kant en klare oplossingen bieden. Jullie zullen serieus energie moeten steken in jezelf en de relatie om de therapie te laten slagen.

Clientervaring - ze heeft de angel uit ons probleem gehaald
"Onze vraag aan Ellen was: help ons om minder onnodige discussies te hebben. We zijn vijf jaar bij elkaar en erg gelukkig samen. Toch merkten we dat we vaak dezelfde irritaties hadden, vooral toen de drukte toenam na de geboorte van ons dochtertje een jaar geleden. We zochten iemand die ons praktisch en met humor kon helpen. Geen ellenlange sessies waarin je jeugd wordt besproken, maar goede tips waar je direct iets mee kunt in het hier en nu.
We hebben de coaching van Ellen als bijzonder prettig en zeer effectief ervaren. Het voelt alsof de 'angel' echt uit ons probleem is gehaald, de scherpe kantjes zijn eraf. Ellen is heel betrokken, denkt echt met je mee. En ze houdt het gesprek luchtig, we hebben ook vaak gelachen samen! Ellen geeft daarnaast veel praktische tips. Ook lucht het gewoon op om haar te vertellen waar je mee zit. In totaal hebben we drie sessies met Ellen gehad.
Voor ons was dat genoeg, Ellen laat je helemaal vrij in hoeveel sessies je plant. Als we weer eens iets hebben, weten we Ellen te vinden. Ellen, hartstikke bedankt! "
Vincent & Lonneke

Kom samen langs
Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even naar Relatietherapie Utrecht ter attentie van Ellen Huijsmans. Ik help jullie graag!

Ellen Huijsmans Boomstraat 2
3582 KR Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.