Relatietherapie Woerden - Walter en Mieke Goeting


Walter Goeting

Walter Goeting

  • Rijnkade 72
    3442 ED Woerden
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Woerden

Er zijn verschillende redenen om voor relatietherapie te kiezen. Wellicht zijn er problemen in de communicatie. Jullie praten niet meer met elkaar, of maken alleen maar ruzie. Het kan ook zijn dat jullie zoeken naar wederzijds vertrouwen en meer intimiteit zodat jullie meer van elkaar kunnen genieten.

Maar misschien hebben jullie er al voor gekozen om uit elkaar te gaan. Ook in dat geval kunnen we jullie helpen om dit liefdevol en in harmonie te doen. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn is het belangrijk dat de verbinding tussen jullie als ouders voelbaar en zichtbaar aanwezig blijft.

De relatietherapie geef ik niet alleen, maar met mijn vrouw Mieke. Samen vormen we een samengesteld gezin, en door onze kennis en ervaring gezamenlijk in te zetten helpen we koppels te groeien in hun relatie en als mens.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Familieopstellingen
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen

Je stelt je open met een luisterend oor, je begrip heeft me vaak geholpen en je letterlijk naast me zitten heeft me goed gedaan.
Jan Willem
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 15 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neem Contact Op Met Therapie Woerden

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Walter Goeting Rijnkade 72
3442 ED Woerden

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Therapie Woerden

Bekijk hier de routebeschrijving naar Therapie Woerden.

Walter Goeting Rijnkade 72
3442 ED Woerden

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Elkaar weer echt ontmoeten bij Relatietherapie Woerden

Het vergt moed om je kwetsbaar op te stellen en je echt te laten zien binnen je relatie. Tegelijkertijd is dit ons diepste verlangen. Laten zien wie je bent, wat je wensen en verlangens zijn. Vaak blijft het een verlangen, omdat het lang niet altijd lukt om je open en eerlijk uit te spreken naar je partner toe. Gesprekken lopen vast, of lopen uit in ruzie. Wij helpen jullie deze patronen te doorbreken en weer nader tot elkaar te komen.

Diepgang en wederzijds respect

Als jullie bij Relatietherapie Woerden in behandeling komen staan diepgang en wederzijds respect altijd centraal. Jullie leren beter met elkaar communiceren en je durft je weer kwetsbaar en open op te stellen naar je partner toe. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat jullie elkaar weer echt ontmoeten. Een hernieuwde kennismaking die leidt tot een stevigere basis.

We leren jullie opnieuw met elkaar in gesprek te gaan, jullie diepste verlangens en gevoelens te uiten en te ervaren wat er in de ander omgaat. Dit leidt tot meer diepgang en betere communicatie: een stevig fundament voor een mooie toekomst samen.

Relatietherapie Woerden: relatietherapie met twee therapeuten
Omdat Mieke en ik de relatietherapie samen geven ontstaat er meer evenwicht tijdens de gesprekken. Van hieruit kunnen we meer en betere ondersteuning bieden. Daarnaast kunnen we uit onze eigen ervaringen als stel putten en is de herkenbaarheid bij beide partners gegarandeerd. 

Contact
Wil je meer weten over relatietherapeuten in Woerden of een afspraak maken? Bel of mail naar Relatietherapie Woerden ter attentie van Walter en Mieke Goeting. We leren jullie graag kennen!

Walter Goeting Rijnkade 72
3442 ED Woerden

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.